Eurovision: Αυτη η συμμετοχή θύμισε Παπαριζου αλλά δεν πήρε την πρωτιά! Κόλασε όλη την Ευρώπη!

Σκέτη "φωτιά"!

Eurovision: Αυτη η συμμετοχή θύμισε Παπαριζου αλλά δεν πήρε την πρωτιά! Κόλασε όλη την Ευρώπη!

Αυτή η συμμετοχή που είδαμε πριν από λίγα χρόνια στο διαγωνισμό της Eurovision, σίγουρα μας θύμισε την εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά! Το μόνο βέβαιο ωστόσο είναι πως κατάφερε και κόλασε όλη την Ευρώπη!

Πρόκειται για μία από τις συμμετοχές που ξεσήκωσαν το κοινό και το τραγούδι τους έπαιζε για καιρό στα ραδιόφωνα, δεν κατάφεραν ωστόσο να μαζέψουν αρκετά 12άρια και να ανέβουν στην πρώτη θέση.

Ο λόγος για την συμμετοχή της Αρμενίας το 2008, η οποία είχε στείλει την πανέμορφη Sirusho με το «Qele qele», και ενώ πήρε μία θέση στην δεκάδα, δεν έφτασε στη νίκη, μιας και εκείνη τη χρονιά νικητής στέφθηκε ο Dima Bilan.

Στο μεταξύ είδατε τον κούκλο διαγωνιζόμενο που θα κάνει όλες τις γυναίκες να παραμιλάνε φέτος;

armenia eurovision

Eurovision: Αυτή η συμμετοχή είχε.. αέρα από Έλενα Παπαρίζου! Σήμερα, δεν την θυμάται κανείς για απίστευτο λόγο!

Αυτή η συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision είχε.. αέρα από Έλενα Παπαρίζου! Σήμερα, δεν την θυμάται κανείς για απίστευτο λόγο και είμαστε σίγουροι ότι δεν την θυμάστε ούτε εσείς!

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου (Λάρνακα, 11 Ιανουαρίου 1984) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια κυπριακής καταγωγής, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τη νίκη της στον 1ο κύκλο του The Voice of Greece, με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision το 2015 με την Ελλάδα και το τραγούδι "One Last Breath" με το οποίο κατέλαβε τη δέκατη ένατη θέση.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου ξεκίνησε τις ακροάσεις για το The Voice of Greece στην ηλικία των 29. Στον τελικό ερμήνευσε το τραγούδι της, το "Δύο Εγωισμοί" και ένα ντουέτο με την coach της με το τραγούδι "No More Tears (Enough Is Enough)". Όταν προχώρησε στο δεύτερο γύρο με την Αρετή Κοσμίδου και το Λευτέρη Κιντάτο, ερμήνευσε το "Because of You", το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει στις blind auditions. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου κέρδισε τον 1ο κύκλο και ένα συμβόλαιο δίσκου με την Universal Music Greece. Σήμερα, 5 χρόνια μετά έχει μείνει ίδια αλλά δεν ασχολείται πλέον ενεργά με το τραγούδι! Δείτε την:

undefined

Μιας που είπαμε για... Eurovision, έχετε δει την Παπαρίζου με σκίσιμο που θα της έδινε ξανά την πρώτη θέση;