Ρούλα Κορομηλά: Στο υπνοδωμάτιο της γίνεται πανικός από καλλυντικά! Δεν χωράνε στην τουαλέτα της!

Δημοσίευσε βίντεο!

Ρούλα Κορομηλά: Στο υπνοδωμάτιο της γίνεται πανικός από καλλυντικά! Δεν χωράνε στην τουαλέτα της!

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να δείξει βίντεο από το υπνοδωμάτιο της, με τα καλλυντικά να μην χωράνε στην τουαλέτα της και να γίνεται πανικός.

Η παρουσιάστρια αγαπά να περιποιείται τον εαυτό της. Θέλει να είναι λαμπερή και εντυπωσιακή όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και όταν χαλαρώνει στο σπίτι της, είτε μόνη είτε με την παρέα της.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει και αγαπημένες γωνίες από το σπίτι της. Όπως το σαλόνι της το οποίο είναι σχεδόν όλο σε λευκό χρώμα. Σε μια από τις αναρτήσεις της, είδαμε και το υπνοδωμάτιο της σε βίντεο.

Στην τουαλέτα της ή μπουντουάρ όπως το λένε κάποιες γυναίκες, έχει πολλά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς τα οποία σε λίγο δεν θα χωράνε. Στην λεζάντα της είχε... τρολάρει τον εαυτό της και είχε γράψει: «Μα τι γίνεται μ όλα αυτά τα κουτάκια;».

Ρούλα Κορομηλά: Φωτογραφία μέσα από την κρεβατοκάμαρα της! Δεν χωράνε τα ρούχα και τα παπούτσια της!

Η Ρούλα Κορομηλά με μια φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από την κρεβατοκάμαρά της, μας δίνει να καταλάβουμε πως δεν χωράνε πουθενά τα ρούχα και τα παπούτσια της!

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, αλλά όχι από την προσωπική της ζωή!

Με μια γρήγορη ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram θα παρατηρήσεις διάφορες γωνιές του σπιτιού της, όμως εμείς σταθήκαμε λιγάκι παραπάνω στην κρεβατοκάμαρα της!

Η Ρούλα Κορομηλά έχει μια μεγάλη, αλλά μίνιμαλ κρεβατοκάμαρα με έναν καθρέφτη να βλέπει το πλάι του κρεβατιού και τα λευκά σεντόνια να «δένουν» αρμονικά με το λευκό του τοίχου.

Θα παρατηρήσουμε επίσης όπως έχει παρατημένα τα ρούχα της πάνω στο κρεβάτι, όπως πολλές γυναίκες συνηθίζουμε να έχουμε, αλλά και τα παπούτσια της να είναι στημένα κάτω από τον καθρέφτη!

Η Ρούλα Κορομηλά έχει μια τεράστια ντουλάπα για να χωρέσει τα ρούχα της και τα παπούτσια της, η οποία είναι κι αυτή έτοιμη να εκραγεί, επομένως πως να χωρέσουν όλα αυτά; Όπως και να 'χει εμείς θαυμάσαμε και αγαπήσαμε την κρεβατοκάμαρα της, αφού το μινιμαλ είναι πάντα το πιο ωραίο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ρούλα Κορομηλά δωμάτιο ρούχα σπίτι

Ρούλα Κορομηλά παπούτσια δωμάτιο

Ρούχα Κορομηλά σπίτι κρεβατοκάμαρα κρεβάτι