Κωνσταντίνου και Ελένης: Αδιανόητο! Με τον αριθμό της ηλικίας του Νικόλα θα «μείνετε»!

Δεν πάει το μυαλό σας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένης: Αδιανόητο! Με τον αριθμό της ηλικίας του Νικόλα θα «μείνετε»!

Τον Νικόλα που γνωρίσαμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης», τον θυμάστε; Σήμερα, έχει μεγαλώσει πολύ από τότε και με τον αριθμό της ηλικίας του θα μείνετε «κάγκελο». Δεν πάει το μυαλό σας πόσο χρονών είναι.

Στην σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, υποδυόταν τον Μπάρμαν του μπαρ που εργαζόταν η Ελένη Βλαχάκη και η Πέγκυ Καρρά. Για τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό ήταν ο οινοχόος που όπως και τους υπολοίπους φίλους της συγκατοίκου του, δεν τον συμπαθούσε.

Τον συγκεκριμένο λοιπόν ηθοποιό υποδυόταν ο Στέργιος Νένες. Ο ίδιος έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 1996 στη σειρά «Cheek to Cheek» του ΑΝΤ1. Ένα χρόνο αργότερα έκανε γκεστ εμφάνιση στη σειρά του Mega, «Το Καρέ της Ντάμας». Το 1998 δάνεισε τη φωνή του στη μεταγλώττιση της παιδικής σειράς κινουμένων σχεδίων, Πανδώρα & Πλάτωνας, «Τα Φραουλόπουλα» της ΕΤ1. Την ίδια χρονιά ενσάρκωσε τον Νικόλα Βαρθακούλια στην σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ωστόσο δεν έμεινα μόνο εκεί. Το 2000 έκανε γκεστ εμφάνιση στη σειρά «Κρεσέντο» του Star. Το ίδιο έτος συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου με τίτλο «Το Πάτωμα».

Το 2003 έπαιξε το ρόλο του Μέμου στη σειρά του Mega, «Είσαι Πολύ Αλήτης Τελικά». Το 2006 ενσάρκωσε τον Γιάννη Κανάκη στη σειρά του ΑΝΤ1, «Για την Άννα». Το 2006 και το 2007 συμμετείχε στη σειρά του Alpha, «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Η καταγωγή του πάει το μυαλό σας ποια είναι;

Ποια είναι η ηλικία του τηλεοπτικού Νικόλα;

Ο Στέργιος Νένες γεννήθηκε τις 28 Αυγούστου 1972, σήμερα είναι 47 ετών και μετά την υποκριτική, έχει γίνει εκπαιδευτής στην ακαδημία της Yamaha και δίδασκε μεταξύ άλλων, τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Από το 2018 ξεκίνησε να εργάζεται ως οδηγός της Uber.

Κωνσταντίνου και Ελένης Νικόλας ηλικία