Κωνσταντίνου και Ελένης: Η καταγωγή του "Νικόλα" αποκαλύφθηκε! Δεν είναι από την Αθήνα αλλά από...

Δεν θα το περιμένετε...

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η καταγωγή του

Η καταγωγή του "Νικόλα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης αποκαλύφθηκε. Ο ηθοποιός δεν είναι από την Αθήνα, αλλά από πόλη που δεν θα περιμένετε.

Ο Στέργιος Νένες έγινε γνωστός στο κοινό μέσα από τον ρόλο του.. οινοχόου όπως τον αποκαλούσε ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός.

Ο Στέργιος Νένες έχει καταγωγή από την Καβάλα και είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Έγινε ευρύτερα γνωστός ως Νικόλας Βαρθακούλιας στην τηλεοπτική σειρά του ANT1.

Σπούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές, σε θεατρικές παραστάσεις και σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες. Από το 2008 έχει αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής και ασχολείται επαγγελματικά με τις μηχανές.

Έχει γίνει εκπαιδευτής στην ακαδημία της Yamaha και δίδασκε μεταξύ άλλων, τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Το 2018 ξεκίνησε να εργάζεται ως οδηγός της Uber. Μάλιστα, τον είδαμε να εργάζεται και για το MasterChef.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δημοσιεύτηκε η καταγωγή της «Ματίνας»! Από που είναι τελικά;

Δημοσιεύτηκε η καταγωγή της «Ματίνας» από το Κωνσταντίνου και Ελένης! Από που είναι τελικά; Σίγουρα δεν θα το βρείτε!

Μεγάλωσε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Μόλις τελείωσε το σχολείο, επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Βεάκη το 1994.

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση - αλλά και αυτή που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό - ήταν μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης, που προβλήθηκε τις σεζόν 1998-2000, με το ρόλο της ευαίσθητης Ματίνας Μανταρινάκη. Το σενάριο της σειράς έγραψαν οι Χάρης Ρώμας & Άννα Χατζησοφιά, ενώ την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Κώστας Λυχναράς. Ύστερα πρωταγωνίστησε σε αρκετές ακόμη σειρές, με πιο γνωστή την Νταντά, που προβλήθηκε από το Mega Channel, τις σεζόν 2003-2005.

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού (Χίος, 19 Οκτωβρίου 1972) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έγινε γνωστή από το ρόλο της Ματίνας που ενσάρκωσε στην τηλεοπτική σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Δείτε και την... Ράνια που είχε σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο «Νικόλας» είχε κοιμηθεί σπίτι της «Πέγκυς»! Το περιστατικό στο φως και η αποκάλυψη!

Ο «Νικόλας» είχε κοιμηθεί σπίτι της «Πέγκυς» από το Κωνσταντίνου και Ελένης! Το περιστατικό στο φως και η αποκάλυψη που θα κάνει τα μαλλιά σας να πέσουν!

Στην εκπομπή “Επιτέλους σαββατοκύριακο” μίλησε ο Στέργιος Νένες, σε μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο… οινοχόος από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” μίλησε για την περίοδο που γυριζόταν το σίριαλ και αποκάλυψε πως στο μεγάλο σεισμό του 1999, όλοι οι ηθοποιοί πήγαν και κοιμήθηκαν στο σπίτι της Μαρίας Λεκάκη, η οποία έμενε μόνη της και φοβόταν.

«Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” συνεχίζει γιατί κάνει νούμερα. Είναι πολύ ιδιαίτερο αυτό που έχει συμβεί. Διασκεδάζαμε πολύ τότε και δεν περιμέναμε ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία και ότι θα άντεχε στο χρόνο, δεν το σκεφτόμασταν. Πήγαινε καλά, αλλά δεν ήταν ποτέ πρώτο γιατί έπαιζε απέναντι από τους Δύο Ξένους που ήταν η μεγάλη επιτυχία εκείνων των δύο χρόνων.

Και ήμασταν ουσιαστικά παρέα γιατί τότε ήταν και η περίοδος που έγινε ο σεισμός στην Αθήνα κι εγώ δεν πήγα να κοιμηθώ με τη μαμά μου, πήγαμε όλοι και κοιμηθήκαμε στο σπίτι της Λεκάκη επειδή έμενε μόνη της και φοβόταν. Ήμασταν παρέα, κάναμε μαζί διακοπές. Είχαμε δέσει και περνάγαμε το χρόνο μας μαζί και είμαστε πολύ αγαπημένοι, παρά το γεγονός ότι δεν βλεπόμαστε συχνά πια. Έχουμε διατηρήσει επαφές και είναι πολύ στενές».

Θυμάστε ποια ηθοποιό από την σειρά δεν ήθελε η Ράντου; Σας το γράψαμε χτες!