Ολυμπία Χοψονίδου: Η «δύσκολη» ζωή που αντιμετωπίζει με τον Σπανούλη! Αυτή είναι η καθημερινότητα της...

Το αποκάλυψε η ίδια!

Ολυμπία Χοψονίδου: Η «δύσκολη» ζωή που αντιμετωπίζει με τον Σπανούλη! Αυτή είναι η καθημερινότητα της...

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει «χτίσει» με τον Βασίλη Σπανούλη μια πολύ όμορφη οικογένεια. Ωστόσο, αποκάλυψε και την «δύσκολη» όπως είπε καθημερινότητα της, με τον σύζυγο της αλλά και τα πέντε τότε παιδιά της μέσα στο σπίτι και τα Χριστούγεννα αλλά και το Πάσχα.

Το μοντέλο απέχει εδώ και πολλά χρόνια από το χώρο της τηλεόρασης και γενικά της showbiz, καθώς έχει πάρει την απόφαση να αφιερωθεί στην οικογένεια της. Πριν λίγες εβδομάδες έγινε μητέρα για έκτη φορά, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένεια της κατά ένα μέλος.

Η καθημερινότητα στο σπίτι της είναι απαιτητική, καθώς εκτός των παιδιών της, έχει να φροντίζει και τον σύζυγο της, Βασίλη Σπανούλη, καθώς και ο ίδιος έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα με την ομάδα μπάσκετ.

Η Ολυμπία Χοψονίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Q&A. Μάλιστα, απαντάει σε όλες τις ερωτήσει που δέχεται χωρίς δισταγμό. Όταν ένας διαδικτυακός της φίλος, την ρώτησε πως είναι η ζωή με τον Βασίλη Σπανούλη, αποκάλυψε πως είναι «Δύσκολη».

Ολυμπία Χοψονίδου

Για είναι δύσκολη η ζωή της Ολυμπίας Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη

Το μοντέλο απάντησε με λεπτομέρειες στον διαδικτυακό της φίλος, χωρίς να διστάσει. Όπως ανέφερε η ίδια ο σύζυγος της προσέχει τι πρέπει να τρώει καθημερινά, με αποτέλεσμα να μαγειρεύει διαφορετικό πρωινό και βραδινό. Επίσης, δεν πρέπει να ξυπνάει το βράδυ με αποτέλεσμα να είναι εκείνη που πρέπει να σηκωθεί αν κάποιο από τα παιδιά της ξεκινήσει να κλαίει. Μάλιστα, λόγω του απαιτητικού προγράμματος του στο μπάσκετ δεν υπολογίζει την βοήθεια του, τα κάνει όλα μόνη της και δεν πρέπει να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό.

Βασίλης Σπανούλης

Όπως επίσης αποκάλυψε Πρωτοχρονιά και Πάσχα δεν έχουν κάνει ποτέ γιατί ο Βασίλης Σπανούλης ή θα έχει προπόνηση ή θα λείπει και δεν πρέπει να αποσπάται η προσοχή του και πρέπει να προσέχει τι τρώει.

Οικογένεια καθημερινότητα

Ζευγάρι showbiz

Χοψονίδου Σπανούλης παιδιά

Δυσκολίες καθημερινότητας