Ρούλα Κορομηλά: Φωτογραφία από τα παλιά! Όταν στην εκπομπή της έκανε πρόταση γάμου ο Σχοινάς στην Γαρμπή!

Αυτή την στιγμή την θυμάστε;

Ρούλα Κορομηλά: Φωτογραφία από τα παλιά! Όταν στην εκπομπή της έκανε πρόταση γάμου ο Σχοινάς στην Γαρμπή!

Μια φωτογραφία από τα παλιά ήρθε και πάλι στην δημοσιότητα. Τότε που η Ρούλα Κορομηλά παρουσίαζε στην δική της εκπομπή «Μπράβο». Καλεσμένοι της είχαν βρεθεί ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, όπου ο τραγουδιστής της έκανε πρόταση γάμου.

Το 1994 ξεκίνησε την εκπομπή Μπράβο, ένα εβδομαδιαίο βραδινό φαντασμαγορικό σόου, που, με κάποιες μικρές αλλαγές διαρκεί έξι χρόνια στο κανάλι και σημειώνει ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις. Από το Μπράβο "παρήλασαν" εκτός από τις αναρίθμητες εγχώριες προσωπικότητες και εξέχουσες ξένες, όπως ο Ρίκι Μάρτιν, η Μαντόνα και ο Έρος Ραμαζότι. Η Ρούλα Κορομηλά και στα δύο σόου δεν περιορίζονταν στον απλό ρόλο της παρουσιάστριας, αφού χόρευε, τραγουδούσε (σε ντουέτα ή μόνη της) και έκανε σκετς.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της το 1997 ήταν και ο Διονύσης Σχοινάς με την Καίτη Γαρμπή. Τότε ο τραγουδιστής πήρε την απόφαση να κάνει την μεγάλη ερώτηση στη σύντροφο του. Γονάτισε και της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του. Δυο χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Δημήτρης.

H φωτογραφία Κορομηλά - Σχοινά - Γαρμπή από τα παλιά

Την φωτογραφία «ξέθαψε» ο λογαριασμό Vintage Greece στο Instagram, όπου είδαμε την Ρούλα Κορομηλά μαζί με το ζευγάρι λίγα λεπτά αφού έγινε η πρόταση.

«Ήταν Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 όταν ο Διονύσης Σχοινάς έκανε την πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή μπροστά σε χιλιάδες τηλεθεατές και φυσικά στην παρουσιάστρια του "Μπράβο" Ρούλα Κορομηλά», έγραψαν στην λεζάντα.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή πέρασαν δύσκολα, όταν ληστές μπήκαν στο σπίτι τους, τους έδεσαν και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και άλλα σημαντικά αντικείμενα. Τα στοιχεία που βλέπουν την δημοσιότητα σοκάρουν, για την σπείρα που άνηκαν οι ληστές.