Όταν η Ρούλα Κορομηλά έκανε τον Αργυρό να δακρύσει - Η αναφορά στο άγνωστο πρόβλημα υγείας

Δεν μιλάει σχεδόν ποτέ για αυτό! Έχουμε το βίντεο καρέ - καρέ

Όταν η Ρούλα Κορομηλά έκανε τον Αργυρό να δακρύσει - Η αναφορά στο άγνωστο πρόβλημα υγείας

Flashback από τα παλιά με σπάνιο στιγμιότυπο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ρούλα Κορομηλά. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και είχε γίνει αναφορά στο άγνωστο πρόβλημα υγείας που τον στιγμάτισε. Το πέρασε πολύ δικό του άτομο, κι εκείνος μίλησε αληθινά και συγκίνησε.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν καλεσμένος της Ρούλας Κορομηλά στο “Μπράβο Ρούλα” πριν 4 περίπου χρόνια. Οι δύο τους έκατσαν στις πολυθρόνες, άρχισαν να μιλάνε για την ζωή του τραγουδιστή και τότε έγινε μια αποκάλυψη για την οποία σχεδόν κανείς δεν ήξερε.

Η Ρούλα Κορομηλά του έκανε έκπληξη, δείχνοντάς του ένα μήνυμα από έναν μικρό του φίλο. Πρόκειται για τον Φώτη, ένα παιδί από τη Λευκάδα που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε αμέσως δίπλα του, όταν έμαθε για την κατάστασή του.

«Δεν μπορώ να μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα», είπε εμφανώς ταραγμένος και συμπλήρωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί που προχωράει στη ζωή του, αυτό είναι το… παιδί γενναίο». Ο τραγουδιστής λύγισε και το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, όπως είχε γίνει αντίστοιχα viral και το βίντεο με την πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή, σας το γράψαμε άλλωστε χτες...

Δείτε το βίντεο με τα κλάματα του Κωνσταντίνου Αργυρού:

Το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει και η Ρούλα Κορομηλά, είχε δακρύσει το πανελλήνιο

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη είχε προχωρήσει ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος σε παλιότερη εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά είχε αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της παρουσιάστριας!
«Πριν από δέκα χρόνια, σε παραλία της Χαλκιδικής, ακούω μία φωνή από πίσω μου: ”Γιώργο;”. Και βλέπω έναν άνθρωπο και ρωτάω : ΄΄ποιά είσαι;”. Μου λέει: ”Η Ρούλα”. Παιδιά ήταν τόσο άρρωστο το κορίτσι αυτό, μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνει παιδί. Για να γίνεις μαμά ρε γαμώτο. Αυτό ήταν. Και πήγαμε και μαζί στη Σουρωτή. Και καθίσαμε μαζί με τις καλόγριες και την ηγουμένη και κάναμε μία παράκληση. Και η Ρούλα σηκώθηκε. Γιατί ήταν στο καρεκλάκι στο αναπηρικό. Και σηκώθηκε το κορίτσι μου. Γι΄ αυτό η Ρούλα δεν ξεχνά ποτέ την Παναγιά!», είχε πει ο μουσικοσυνθέτης κάνοντας την Ρούλα Κορομηλά να λυγίσει!