Δανάη Παππά: Αδιανόητο το ύψος της ηθοποιού! Δεν φαινόταν τόσο στο Τατουάζ...

Θα μπορούσε να γίνει μοντέλο άνετα!

Δανάη Παππά: Αδιανόητο το ύψος της ηθοποιού! Δεν φαινόταν τόσο στο Τατουάζ...

Μείναμε μέχρι και εμείς κάγκελο όταν μάθαμε το ύψος της Δανάης Παππά από το Τατουάζ αφού είναι αδιανόητο και σίγουρα δεν φαινόταν τόσο στην σειρά.

Πριν μάθουμε όμως το ύψος της, πάμε να δούμε το βιογραφικό της: Η ηθοποιός, γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ έλκει την καταγωγή της από την Κέρκυρα και το Αγρίνιο. Από την παιδική της ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό και επαγγελματικά ενώ έχει δουλέψει και ως μοντέλο. Όταν τελείωσε το σχολείο μετακόμισε για έξι μήνες στο Λονδίνο όπου έκανε μαθήματα χορού και θεάτρου.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, το 2017, δέχτηκε ένα μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου για ένα ρόλο στη σειρά Το Τατουάζ. Η ίδια φυσικά και δέχτηκε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Από τότε είναι νούμερο 1 στις καρδιές του κοινού και η Δανάη Παππά προς τιμήν της δεν έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός, όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, θα περπατήσει στο catwalk του Yes i do και θα μπορούσε άνετα να γίνει μοντέλο, αφού το ύψος της είναι 1,73 μ.

Λίγα ακόμα πράγματα που δεν ξέραμε για την Δανάη Παππά από το Τατουάζ... εκτός από το ύψος της

«Ήταν στο μετρό. Είχα επιστρέψει από τα γυρίσματα στην Κύπρο για ένα Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Σταδιακά ερχόταν κόσμος και μου ζητούσε να βγάλουμε μαζί φωτογραφία. Είναι συγκινητικό να βλέπεις ότι δημιουργείς συναισθήματα, ότι αναπτύσσεις μια σχέση με το κοινό χωρίς να σε γνωρίζει πραγματικά».

Οι ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή στη διάρκεια μιας συνέντευξης σίγουρα δεν αποτελούν το αγαπημένο της θέμα. Για εκείνη πάντως ο ιδανικός σύντροφος θα πρέπει να είναι ειλικρινής.

«Να σέβεται τη δουλειά μου. Να είναι αληθινός. Όχι άλλον να γνωρίσω στο πρώτο ραντεβού και άλλον να δω μετά από έναν χρόνο. Δεν με ενδιαφέρει ούτε να προσέχει το σώμα του, ούτε να πηγαίνει γυμναστήριο, ούτε να έχει μια καλή δουλειά. Άλλα είναι τα ζητούμενα». Φέτος, θα προλάβει να κάνει και διακοπές. Μία εβδομάδα μάλιστα θα την αφιερώσει στην οικογένεια της και στον 12χρονο αδελφό της, τον οποίο υπεραγαπά.

Μεγάλη αδυναμία και η γιαγιά της, Μαρία, με την οποία συζητά ανελλιπώς όλες τις εξελίξεις του «Τατουάζ».

Αυτή η ξαφνική αναγνωρισιμότητα της έφερε μόνο χαρές;


«Υπήρχε ένα διάστημα που αναρωτιόμουν αν αυτός που με πλησιάζει θέλει να γνωρίσει τη Δανάη ή αν τον ενδιαφέρει μόνο η Παππά επειδή παίζει στο "Τατουάζ". Ένιωσα ότι χρειαζόταν να κάνω ένα φιλτράρισμα. Αλλά πάντα είμαι θετική απέναντι στους ανθρώπους...».