Κι όμως δεν είναι ο Ross από τα Φιλαράκια - Ο σωσίας του έφαγε 9 μήνες φυλακή

Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε τι έκανε!

Κι όμως δεν είναι ο Ross από τα Φιλαράκια - Ο σωσίας του έφαγε 9 μήνες φυλακή

Για κλοπή και αδικήματα απάτης καταδικάστηκε τελικά σε φυλάκιση 9 μηνών ο μικροαπατεώνας που χαρακτηρίστηκε ως σωσίας του Ross από τα Φιλαράκια! Η ομοιότητα του κλέφτη με τον ηθοποιό Ντέιβιντ Σουίμερ της τηλεοπτικής σειρά αποτυπώθηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος τη στιγμή που φεύγει με τη λεία του από σούπερ μάρκετ του Μπλάκπουλ στη βόρεια Βρετανία.

Όταν τελικά δόθηκε από την αστυνομία η φωτογραφία του 36χρονου Αμπντάλα Χουσεϊνί, διαπιστώσαμε ότι δεν μοιάζει και τόσο με τον Ρος. Αλλά ο Αμπτάλα είχε γίνει ήδη διάσημος και viral.

Ο 36χρονος περιέγραψε τον εαυτό του στο δικαστήριο ως «έναν περιπλανώμενο κλέφτη που του αρέσει η νομαδική ζωή». Πρόσθεσε ότι χρησιμοποιούσε μια κλεμμένη τραπεζική κάρτα για να κάνει αγορές. Δύο από αυτές τις αγορές ήταν πετυχημένες και τότε ήταν που τον «συνέλαβε» η κάμερα κλειστού κυκλώματος και τον έκανε… διάσημο.

Viral έγινε και η αντίδραση του ηθοποιού Ντέιβιντ Σουίμερ όταν έμαθε για τον σωσία του. Ο Ρος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο με τον ίδιο να τρέχει κρατώντας μια εξάδα μπίρες, να κοιτά ένοχα την κάμερα CCTV και να εύχεται καλή τύχη στην αστυνομία του Μπλάκπουλ με την έρευνά της.

Ωστόσο, θα προβληθεί ξανά η αγαπημένη σειρά, ναι ή όχι;

Θρήνος για Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross και Chandler! Ηθοποιός από τα Φιλαράκια... κατέληξε!

Ηθοποιός από τα Φιλαράκια... κατέληξε πριν από λίγο καιρό! Μια πολύ θλιβερή είδηση έριξε σε βαθύ θρήνο τους χαρακτήρες Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross και Chandler που έπαιξαν μαζί του!

Ο Ρον Λίμπμαν, ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον στη δημοφιλή σειρά, πέθανε σε ηλικία 82 ετών έπειτα από μάχη με την πνευμονία. Τα τραγικά νέα ανακοίνωσε η εταιρεία εκπροσώπησης του ηθοποιού μέσα από την ιστοσελίδα Wrap: «Εμείς στο Abrams Artists Agency βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τα θλιβερά νέα. Ένας σπουδαίος ηθοποιός με καριέρα στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο έφυγε από τη ζωή. Οι σκέψεις όλων μας είναι στην οικογένειά του».

Ο Ρον Λίμπμαν, βραβευμένος ηθοποιός, νοσηλευόταν εδώ και μερικές ημέρες με πνευμονία σε κλινική της Νέας Υόρκης, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Δείτε τον Ρον Λίμπμαν σε σκηνή από τα «Φιλαράκια»: