Φιλαράκια: Τι θα γίνει με την Rachel και την παρέα της; Θα τους δούμε πίσω στις οθόνες μας ή όχι;

Αγωνία για το μέλλον της σειράς!

Φιλαράκια: Τι θα γίνει με την Rachel και την παρέα της; Θα τους δούμε πίσω στις οθόνες μας ή όχι;

Τι θα γίνει τελικά με την Rachel και την παρέα της; Θα δούμε πίσω στις οθόνες μας τα Φιλαράκια που έχουμε αγαπήσει ή όχι; Τι αποκάλυψαν οι παραγωγοί;

Η σειρά φαινόμενο που ακόμα και μετά από τόσα χρόνια "σπάει" κάθε τηλεοπτικό ρεκόρ, ήταν να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες με νέα επεισόδια!

Έπειτα από αρκετές συζητήσεις ωστόσο, οι παραγωγοί ανακοίνωσαν πως δεν θα συνεχιστεί. Αν και επιτέλους είχαν συμφωνήσει όλοι οι ηθοποιοί για το μεγάλο comeback, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO Max ανακοίνωσε πως παρουσιάστηκαν κάποια εμπόδια στο project, τα οποία όμως δεν κατανόμασε και θα ακυρωθεί το σχέδιο επιστροφής.

Την νέα σύντροφο του Τσάντλερ την ξέρετε; Την περνάει 22 περίπου χρόνια και όπως φαίνεται είναι τρελά ερωτευμένος.

Τα Φιλαράκια: Η Rachel έδωσε... στεγνά τους συμπρωταγωνιστές της! Ποιοι φταίνε που δεν συνεχίζεται η σειρά;

H Rachel από τα «Φιλαράκια» σε συνέντευξη της έδωσε... στεγνά τους συμπρωταγωνιστές της, αφού όπως είπε αυτοί φταίνε που δεν συνεχίζεται η σειρά.

Η Jennifer Aniston, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The Late Late Show» με παρουσιαστή τον James Corden και αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία.

Όπως είπε, η Courtney Cox και η Liza Condrow θα ήθελαν την επανένωση, αλλά στην πραγματικότητα, οι άνδρες πρωταγωνιστές δεν ήταν και πολύ πρόθυμοι με την ιδέα αυτή.

Η θρυλική σειρά πρωταγωνίστησε στους τηλεοπτικούς δέκτες για 10 χρόνια, από το 1994 έως το 2004 και ήταν τόσο αγαπητή, που οι τρεις πρωταγωνίστριες κατείχαν τον τίτλο των υψηλότερα αμειβόμενων ηθοποιών την εποχή εκείνη.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες Rachel, Phoebe και Monica βρέθηκαν ξανά μαζί, αλλά όχι στο αγαπημένο τους στέκι!

Τα Φιλαράκια: Τον σερβιτόρο που ήταν τρελά ερωτευμένος με την Rachel τον θυμάστε; Στην πραγματικότητα ήταν...

Τον σερβιτόρο από την σειρά «Τα φιλαράκια» που ήταν τρελά ερωτευμένος με την Rachel τον θυμάστε; Στην πραγματικότητα ήταν... σερβιτόρος.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε κατά την διάρκεια των επεισοδίων ξαφνικά έκανε την εμφάνιση του ένας νέος ρόλος που δεν ήταν κεντρικός αλλά έπαιξε σε πολλά σκηνικά.

Φιλαράκια σερβιτόρος STAR

Ο χαρακτήρας του Γκάνθερ, του σερβιτόρου στο στέκι της παρέας Central Perk, αρχικά δεν υπήρχε καθόλου στο σενάριο.

Ο Τζέιμς Μίκαλε Τάιλερ, που τον ερμήνευσε αργότερα, ήταν πραγματικός σερβιτόρος και επιλέχθηκε γιατί ήξερε να χειρίζεται τις μηχανές του εσπρέσο.

Την νέα σύντροφο του Τσάντλερ την ξέρετε; Την περνάει 22 περίπου χρόνια και όπως φαίνεται είναι τρελά ερωτευμένος.