Τα Φιλαράκια: Rachel, Phoebe και Monica βρέθηκαν ξανά μαζί, αλλά όχι στο αγαπημένο τους στέκι!

Μέχρι και σήμερα είναι κούκλες και οι τρεις!

Τα Φιλαράκια: Rachel, Phoebe και Monica βρέθηκαν ξανά μαζί, αλλά όχι στο αγαπημένο τους στέκι!

Rachel, Phoebe και Monica από την αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια» βρέθηκαν ξανά μαζί, αλλά αυτή την φορά όχι στο αγαπημένο τους στέκι.

Μπορεί η σειρά να έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια με το STAR να προβάλει σε επαναλήψεις τα επεισόδια σημειώνοντας επιτυχία, ωστόσο οι πρωταγωνιστές έχουν κρατήσει ακόμη επαφές.

Συγκεκριμένα η Jennifer Aniston, η Courteney Cox και η Liza Countrow ήρθαν πολύ κοντά στην σειρά και έχουν κρατήσει στενές επαφές μέχρι και σήμερα.

Οι τρεις επιτυχημένες ηθοποιοί, αποφάσισαν να μην πάνε στα Critics’ Choice Awards και να βγουν να τα... πιουν σε μπαρ.

Ο σκύλος άγαλμα του Joey ήταν στην πραγματικότητα της Rachel. Η ιστορία του θα σας ανατριχιάσει, αφού βρίσκεται ακόμη...

Τα Φιλαράκια: Τον σερβιτόρο που ήταν τρελά ερωτευμένος με την Rachel τον θυμάστε; Στην πραγματικότητα ήταν...

Τον σερβιτόρο από την σειρά «Τα φιλαράκια» που ήταν τρελά ερωτευμένος με την Rachel τον θυμάστε; Στην πραγματικότητα ήταν... σερβιτόρος.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε κατά την διάρκεια των επεισοδίων ξαφνικά έκανε την εμφάνιση του ένας νέος ρόλος που δεν ήταν κεντρικός αλλά έπαιξε σε πολλά σκηνικά.

Φιλαράκια σερβιτόρος STAR

Ο χαρακτήρας του Γκάνθερ, του σερβιτόρου στο στέκι της παρέας Central Perk, αρχικά δεν υπήρχε καθόλου στο σενάριο.

Ο Τζέιμς Μίκαλε Τάιλερ, που τον ερμήνευσε αργότερα, ήταν πραγματικός σερβιτόρος και επιλέχθηκε γιατί ήξερε να χειρίζεται τις μηχανές του εσπρέσο.

Την νέα σύντροφο του Τσάντλερ την ξέρετε; Την περνάει 22 περίπου χρόνια και όπως φαίνεται είναι τρελά ερωτευμένος.

Τα Φιλαράκια: Το τραγούδι της «Phoebe» είχε γίνει viral! Έδωσε το όνομα του σε άλλη σειρά!

Το καλύτερο τραγούδι της «Phoebe» από τη σειρά «Τα Φιλαράκια» έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά από την πρώτη του κυκλοφορία! Μάλιστα, μετά από λίγο καιρό, έδωσε το όνομά του και σε μία άλλη σειρά!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν χιλιοτραγουδήσει το «Smelly Cat» και έχουν απολαύσει ακόμα μία "τρελή" ερμηνεία της αγαπημένης Phoebe!

Το Smelly Cat μάλιστα έγινε τόσο viral που ενέπνευσε τον τίτλο μίας πορτογαλική σειράς, η οποία ονομάστηκε "Gato Fedorento" που είναι η μετάφραση του Smelly Cat.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό πως η καρέκλα της Phoebe "έτρεμε και κινδύνευσε να χάσει τη δουλειά της!

Φιλαράκια σειρά