Εθισμένος σε αλκοόλ και χάπια ηθοποιός από τα Φιλαράκια - Τον είχαν στείλει νοσοκομείο

Συνέβη πριν 3 χρόνια και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς

Εθισμένος σε αλκοόλ και χάπια ηθοποιός από τα Φιλαράκια - Τον είχαν στείλει νοσοκομείο

Ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 3 χρόνια φέρνει στο φως το Youweekly.gr! Ηθοποιός και μάλιστα πολύ αγαπημένος από την σειρά Φιλαράκια ήταν εθισμένος σε αλκοόλ και χάπια και τον είχαν στείλει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει είχε υποβληθεί σε επέμβαση μετά από ρήξη του εντέρου. Εκπρόσωπος του ηθοποιού, μάλιστα, είχε δηλώσει το 2018 πως μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για να χειρουργηθεί.

«Είναι ευγνώμων που ανησυχείτε για εκείνον αλλά ο ίδιος ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτική του ζωή», δήλωσε ο εκπρόσωπος στο TMZ.

Φιλαράκια STAR

Ποιος ήταν ο ηθοποιός από τα Φιλαράκια που μπήκε νοσοκομείο επειδή ήταν εθισμένος σε αλκοόλ και χάπια

Ο λόγος για τον αγαπημένο Μάθιου Πέρι, τον γνωστό και ως Τσάντλερ στη διαχρονική σειρά του Star, Φιλαράκια.

Παλαιότερα σε κλινική αποτοξίνωσης καθώς ήταν εθισμένος στο αλκοόλ, και σε οπιούχα χάπια.

Πριν από λίγο καιρό, να σημειωθεί, πως τραγωδία χτύπησε την παρέα αφού πέθανε ένας πολύ αγαπημένος τους άνθρωπος

Όσα δεν ξέραμε για τον Τσάντλερ από τα Φιλαράκια

Ο Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι (αγγλικά: Matthew Langford Perry, 19 Αυγούστου 1969) είναι Αμερικανός-Καναδός ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Περισσότερο γνωστός είναι για τον ρόλο του στη δημοφιλέστατη σειρά NBC, Τα Φιλαράκια, ως Chandler Bing, η οποία διήρκεσε από το 1994 έως και το 2004. Ενώ το 2006, συμμετείχε στη γνωστή τηλεοπτική ταινία The Ron Clark Story. Παράλληλα και έως το 2007, πρωταγωνίστησε στη σειρά Studio 60 on the Sunset Strip.

Εκτός από την τηλεόραση έχει συμμετάσχει και σε αρκετές ταινίες όπως στο Fools Rush In (1997), το The Whole Nine Yards (2000) και το 17 Again (2009). Το 2010, συμμετείχε για πρώτη φορά ως ηθοποιός φωνής στο βιντεοπαιχνίδι Fallout: New Vegas.[5] Το 2011, συνδημιούργησε και συνέγραψε το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς Mr. Sunshine, το ίδιο (εκτός από το σενάριο), έκανε και στη σειρά The Odd Couple, στην οποία πρωταγωνιστεί έως και σήμερα.