Θρήνος για Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross και Chandler! Ηθοποιός από τα Φιλαράκια... κατέληξε!

Ποιος έφυγε από την ζωή;

Θρήνος για Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross και Chandler! Ηθοποιός από τα Φιλαράκια... κατέληξε!

Ηθοποιός από τα Φιλαράκια... κατέληξε πριν από λίγο καιρό! Μια πολύ θλιβερή είδηση έριξε σε βαθύ θρήνο τους χαρακτήρες Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross και Chandler που έπαιξαν μαζί του!

Ο Ρον Λίμπμαν, ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον στη δημοφιλή σειρά, πέθανε σε ηλικία 82 ετών έπειτα από μάχη με την πνευμονία. Τα τραγικά νέα ανακοίνωσε η εταιρεία εκπροσώπησης του ηθοποιού μέσα από την ιστοσελίδα Wrap: «Εμείς στο Abrams Artists Agency βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τα θλιβερά νέα. Ένας σπουδαίος ηθοποιός με καριέρα στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο έφυγε από τη ζωή. Οι σκέψεις όλων μας είναι στην οικογένειά του».

Ο Ρον Λίμπμαν, βραβευμένος ηθοποιός, νοσηλευόταν εδώ και μερικές ημέρες με πνευμονία σε κλινική της Νέας Υόρκης, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Δείτε τον Ρον Λίμπμαν σε σκηνή από τα «Φιλαράκια»:

Ωστόσο, θα προβληθεί ξανά η αγαπημένη σειρά, ναι ή όχι;

Τα Φιλαράκια: Rachel, Phoebe και Monica βρέθηκαν ξανά μαζί, αλλά όχι στο αγαπημένο τους στέκι

Rachel, Phoebe και Monica από την αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια» βρέθηκαν ξανά μαζί, αλλά αυτή την φορά όχι στο αγαπημένο τους στέκι.

Μπορεί η σειρά να έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια με το STAR να προβάλει σε επαναλήψεις τα επεισόδια σημειώνοντας επιτυχία, ωστόσο οι πρωταγωνιστές έχουν κρατήσει ακόμη επαφές.

Συγκεκριμένα η Jennifer Aniston, η Courteney Cox και η Liza Countrow ήρθαν πολύ κοντά στην σειρά και έχουν κρατήσει στενές επαφές μέχρι και σήμερα.

Οι τρεις επιτυχημένες ηθοποιοί, αποφάσισαν να μην πάνε στα Critics’ Choice Awards και να βγουν να τα... πιουν σε μπαρ.

Ο σκύλος άγαλμα του Joey ήταν στην πραγματικότητα της Rachel. Η ιστορία του θα σας ανατριχιάσει, αφού βρίσκεται ακόμη...