Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Έσκασε» η καταγωγή του Τόνυ από το Τατουάζ - Εσείς το ξέρετε;

Πού γεννήθηκε; Δεν πάει το μυαλό σας!

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Έσκασε» η καταγωγή του Τόνυ από το Τατουάζ - Εσείς το ξέρετε;

Εσείς ξέρετε από πού είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο Τόνυ από το Τατουάζ; «Έσκασε» η καταγωγή του και δεν πάει το μυαλό σας! Έχει κάψει καρδιές ο κούκλος μελαχρινός και μάθαμε τα πάντα για την ζωή του.

Γεννήθηκε το 1986. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει μάρκετινγκ. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία πάνω στο αντικείμενο των σπουδών του. Στα 22 του χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης σπουδάζοντας στην δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου και αποφοίτησε το 2013.

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2015 συμμετέχοντας σε δύο επεισόδια του τέταρτου κύκλου της αστυνομικής σειράς 10η εντολή. Τη σεζόν 2015-2016 έλαβε μέρος στην κωμική σειρά Μάλιστα, Σεφ! στο MEGA. Την επόμενη σεζόν είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ANT1, Δίδυμα Φεγγάρια. Από το 2017 μέχρι το 2019 πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά Το Τατουάζ στον ALPHA έχοντας το ρόλο του Τόνυ Νίβεν. Τη σεζόν 2019-2020 πρωταγωνιστεί ως Γιώργος Αθανασιάδης στη σειρά του ALPHA, "Έρωτας Μετά".

Θέατρο και κινηματογράφος

Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 2018 στην ταινία "Αιγαίο SOS" πρωταγωνιστώντας μαζί με τους Θοδωρή Αθερίδη, Πάνος Βλάχο και Ευαγγελία Συριοπούλου.

Στο θέατρο έχει λάβει μέρος στις παραστάσεις "Όλα για τη μητέρα μου", "Πιάφ", "Dogville", "20 χρόνια από το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη" κ.ά. Ο ίδιος, γεννήθηκε στην Αθήνα από όπου και κατάγεται. Για την ιστορία, να πούμε ότι ο τηλεοπτικός Τόνυ από το Τατουάζ έχει κάψει πολλές γυναικείες καρδιές και θεωρείται ένας από τους πιο hot ηθοποιούς! Έχετε δει και την τηλεοπτική κόρη του Στέφανου Μιχαήλ; Είναι μια κούκλα τώρα που μεγάλωσε....