Πάολα: Αγνώριστη σε βίντεο από εκπομπή του ΑΝΤ1 - Σίγουρα δεν το έχεις δει

Άλλος άνθρωπος

Πάολα: Αγνώριστη σε βίντεο από εκπομπή του ΑΝΤ1 - Σίγουρα δεν το έχεις δει

Μπορεί η Πάολα να έχει γίνει αγαπητή σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα και συνεργαζόταν με αγαπημένους καλλιτέχνες από το 2005. Μάλιστα, έχει τραγουδήσει και σε εκπομπή του ΑΝΤ1 και ήταν αγνώριστη. Μάλιστα το βίντεο της που κυκλοφορεί δεν το έχεις δει σίγουρα.

Η Πάολα άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη. Λίγα χρόνια αργότερα, έχοντας κυκλοφορήσει το νέο της δίσκο «Αθόρυβα» κατέβηκε στην Αθήνα και συνεργάστηκε με τον Σταμάτη Γονίδη.

Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο», ενώ το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός. Την περίοδο εκείνη η Πάολα άρχισε να βλέπει τεράστια επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, στο Instagram κυκλοφορεί ένα βίντεο με την ίδια όταν είχε βρεθεί καλεσμένη σε εκπομπή του ΑΝΤ1 και είχε τραγουδήσει για τους τηλεθεατές.

Να σημειώσουμε πως τραγούδια για την Πάολα έχει γράψει και ο Παντελή Παντελίδης, ο οποίος κλείνει τέσσερα χρόνια από την ημέρα που έφευγε από τη ζωή.

Πάολα: Πριν δέκα χρόνια ήταν αγνώριστη με γαλάζια μάτια - Κανείς δεν φανταζόταν πως θα ήταν σήμερα

Πριν από περίπου δέκα χρόνια η Πάολα ήταν αγνώριστη, καθώς είχε... γαλάζια μάτια και μικρά χείλη. Κανείς δεν φανταζόταν πως θα ήταν σήμερα.

Η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια, άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της.

Μετά τον δεύτερο δίσκο της με τίτλο «Περάσαμε με κόκκινο», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο STAR όταν παρουσίαζε το «Αξίζει να το ζεις». Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα της που πέθανε στα 55 του! Είναι ολόιδιοι!

Η Πάολα τότε ήταν αγνώριστη, καθώς φορούσε γαλάζιους φακούς επαφής, ενώ τα χείλη της ήταν ελαφρώς μικρότερα. Κανείς δεν φανταζόταν πως σήμερα, η τραγουδίστρια θα είχε τόση μεγάλη επιτυχία και θα θεωρούταν από πολλούς μια από τις κορυφαίες γυναικείες λαϊκές φωνές.