Στην φόρα βγήκε η καταγωγή της Ράνιας Θρασκιά - Δεν το γνώριζε κανείς! Είναι από...

Αδιανόητο!

Στην φόρα βγήκε η καταγωγή της Ράνιας Θρασκιά - Δεν το γνώριζε κανείς! Είναι από...

Αυτό το γεγονός για την προσωπική ζωή της Ράνιας Θρασκιά δεν το γνώριζε κανείς, παρά μόνο η οικογένεια και οι φίλοι της. Βγήκε στην φόρα η καταγωγή της και δεν πάει το μυαλό σας από ποια περιοχή της Ελλάδας είναι. Δεν είναι από την Αθήνα.

Τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας χαμηλό προφίλ στην τηλεόραση, θέλοντας να αφιερωθεί στην οικογένεια της. Στα δυο της παιδιά που έχει τεράστια αδυναμία.

Ξεκινώντας την καριέρα της από τη Θεσσαλονίκη - όπου και είναι η καταγωγή της - και τα τοπικά κανάλια, στην πορεία κατέβηκε στην Αθήνα. Εκεί παρουσίασε εκπομπές όπως το Κοιτάω μπροστά, το Elatte και το Υπάρχει λύση. Επίσης ήταν παρουσιάστρια στον Όμορφο κόσμο το πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μετά την απόφαση της να αποχωρήσει από την τηλεόραση, δημιούργησε με πολύ αγάπη το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης». Είναι ένα μέρος προσπάθειας των ανθρώπων, στην πορεία της Προσωπικής τους Εξέλιξης προς τις επιθυμίες και τα όνειρά τους.

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της, είχε βρεθεί στο «Καλό μεσημεράκι» και είχε μιλήσει για όλα, μεταξύ άλλων και για το τι κάνει στα παιδιά της και νιώθει τύψεις.

Το σπίτι της Ράνιας Θρασκιά το έχετε δει;

Η Ράνια Θρασκιά έχει επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης και να διατηρεί μια πιο χαμηλών τόνων ζωή από τα media. Στα social όμως έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μέχρι και μέσα από το σαλόνι της. Η βιβλιοθήκη που είναι γεμάτη βιβλία είναι άκρως εντυπωσιακή.

Η πρώην παρουσιάστρια που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και μέσα από δικές της εκπομπές, επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πλέον κάνει επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις. Αρκετές φορές έχει βρεθεί στο Πρωινό όπου έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις, και έχει μιλήσει για τη ζωή και την ψυχολογία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύσει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της και σε μια από αυτές, είδαμε το σαλόνι της το οποίο έχει μια απίστευτη βιβλιοθήκη.