Ανατριχιάζει η φωτογραφία της Πάολα με τον Παντελή Παντελίδη! Κάθονταν πλάι - πλάι

Χαμογελούσαν αλλά δεν ήξεραν τι θα συμβεί...

Ανατριχιάζει η φωτογραφία της Πάολα με τον Παντελή Παντελίδη!  Κάθονταν πλάι - πλάι

Μια φωτογραφία που ανέβηκε στα social media με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη πραγματικά ανατριχιάζει. Οι δυο τους κάθονταν πλάι - πλάι και διασκέδαζαν, μην γνωρίζοντας προφανώς ότι ο τραγουδιστής θα βρει θάνατο σε φριχτό τροχαίο.

Η φωτογραφία, ανέβηκε πριν 4 ημέρες από fan page του Παντελή με αφορμή την επέτειο θανάτου του. Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο ότι η τραγουδίστρια και εκείνος, ήταν πολύ στενά συνδεδεμένοι μιας και είχαν συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές.

Λίγο μετά το τέλος της συνεργασίας τους, η Πάολα είχε επισκεφθεί τον Παντελή Παντελίδη στο νυχτερινό κέντρο που εκείνος εμφανιζόταν και φυσικά κατέβηκε από την πίστα για να την χαιρετίσει. Η τραγουδίστρια, έκατσε πλάι του και του έδωσε το μικρόφωνο.... Δείτε την φωτογραφία που πραγματικά συγκλονίζει:

Έχετε δει και την ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελή; Ραγίζει καρδιές με τα όσα γράφει....

Τι είχε πει για τον Παντελή Παντελίδη η Πάολα λίγο μετά τα Χριστούγεννα

«Αυτό το πλάσμα είχε κάτι μοναδικό, ήταν σαν να μην έχει καταλάβει τι του συνέβη. Τι ήταν αυτό το δώρο που είχε από το θεό. Πραγματικά έγραφε και την επόμενη ημέρα, όλη η Ελλάδα τραγουδούσε τα τραγούδια του. Ήταν σαν να μην καταλάβαινε τι συνέβαινε και αυτό ήταν το φυσιολογικό για αυτόν να κάνει, ήταν τόσο απλό για αυτόν. Εγώ είχα μια άψογη συνεργασία και πάντα με ανθρώπους ελεύθερους όπως τον Παντελή τα πηγαίνω καλά. Ταιριάζω πολύ, αγαπιόμαστε όταν δουλεύουμε. Θέλω να πω στην οικογένεια του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εδώ κοντά τους αυτό το πλάσμα. Ίσως το αισθάνομαι από δική μου ανάγκη γιατί αισθάνομαι και τον μπαμπά μου. Είναι μοναδικός. Δεν μου είναι εύκολο», είχε αναφέρει η Πάολα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.