Δεν έχετε δει ποτέ ξανά έτσι τα Φιλαράκια - Η ακυκλοφόρητη φωτογραφία κάνει πάταγο

Στην δημοσιότητα 16 χρόνια μετά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν έχετε δει ποτέ ξανά έτσι τα Φιλαράκια - Η ακυκλοφόρητη φωτογραφία κάνει πάταγο

Κι όμως εντοπίσαμε τα Φιλαράκια όπως δεν τα έχετε δει ξανά! Μια ακυκλοφόρητη φωτογραφία κάνει πάταγο και εμείς την βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε. Θα τρίβετε τα μάτια σας με το πώς είναι οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές.

Η εν λόγω φωτογραφία - έκπληξη από την εποχή της δημοφιλούς σειράς "Τα Φιλαράκια" (Friends) αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Κόρτνεϊ Κοξ στο Instagram! Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε στις 23 Ιανουαρίου, φωτογραφία από το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου των "Friends", το οποίο είχε πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα πριν από 16 ολόκληρα χρόνια, ενθουσιάζοντας τους φανς της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς και τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Στο καρέ απεικονίζονται οι έξι πρωταγωνιστές της σειράς, Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), η Λίζα Κούντροου (Φίβι), ο Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι), ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) και ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος), να κάθονται χαλαρά γύρω από ένα τραπέζι και να τρώνε όλοι μαζί. Η Κόρτνεϊ Κοξ ανέβασε, επίσης, μία ακόμη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το σενάριο από το τελευταίο τους γύρισμα.

Συνόδευσε τις φωτογραφίες της ανάρτησης με τη λεζάντα: "Το τελευταίο μας δείπνο, πριν γυρίσουμε το τελευταίο επεισόδιο, στις 23 Ιανουαρίου του 2004". Να τονίσουμε ότι η εν λόγω φωτογραφία, δεν είχε δει ποτέ ξανά το φως της δημοσιότητας.... Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Πριν φύγετε, δείτε και το ποσό που θα πάρουν για το reunion της σειράς! Θα σας πέσει το σαγόνι με το νούμερο και σας το έχουμε εδώ αναλυτικά!

Εκτός από την ακυκλοφόρητη φωτογραφία τους που κάνει πάταγο, δείτε και 4+1 ατάκες από τα Φιλαράκια που άφησαν εποχή στο STAR

Μπορεί να έχουν περάσει 16 περίπου χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τα Φιλαράκια στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από το STAR αλλά οι 4+1 ατάκες που έχουν ειπωθεί εξακολουθούν να ακούγονται μέχρι σήμερα και να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Πολλοί από εμάς έχουν δει σίγουρα πάνω από τρεις φορές το κάθε επεισόδιο και αυτό όχι μόνο γιατί είναι μια πολύ αγαπημένη σειρά με γέλιο, αλλά και γιατί παίζει σε επαναλήψεις μέχρι και σήμερα στο κανάλι και μάλιστα με τεράστια επιτυχία.

Αυτές είναι μερικές από τις πιο viral σκηνές - ατάκες της σειράς

”How you doin”’- Joey

Την ακούσαμε πρώτη φορά στην 4η σεζόν όταν η Rachel προσπαθούσε να βρει πως θα ζητήσει σε ραντεβού τον τύπο που της άρεσε. Έκτοτε έγινε η χαρακτηριστική ατάκα του Joey που έπιανε πάντα.

”Unagi”- Ross

Το Unagi είναι μια από τις πιο αστείες στιγμές του που είδαμε στην 6η σεζόν όταν προσπαθούσε να αποδείξει στην Rachel και την Phoebe ότι το οι πολεμικές τέχνες απαιτούν να έχεις απόλυτη επίγνωση της κατάστασης γύρω σου.

”Joey doesn’t share food”- Joey

Η ατάκα που ακούσαμε στην 10η σεζόν έχει στοιχειώσει τις ζωές μας καθώς την ακούμε από πολλούς φίλους μας.

”She’s your lobster”- Phoebe

Η σκηνή της 2ης σεζόν που η Phoebe ταυτίζει την σχέση της Rachel και του Ross με αυτή των αστακών.

”Isn’t that just kick-you-in-the-croch,spit-on-your-nec fantastic?”- Rachel

Μια από τις πιο αστείες ατάκες της Rachel, την ακούσαμε στη 2η σεζόν όταν είχε ταραχτεί πολύ που ο Ross γνώρισε ο Ross είχε βρει καινούρια κοπέλα.

Η πολυθρόνα της Rachel από τα Φιλαράκια βρίσκεται στα IKEA - Με αέρα Νέας Υόρκης το σαλόνι σου