Αυτή την αδιανόητη φοβία είχε η Phoebe από τα Φιλαράκια - Δυσκόλευε τα γυρίσματα

Δεν πάει ο νους σας...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή την αδιανόητη φοβία είχε η Phoebe από τα Φιλαράκια - Δυσκόλευε τα γυρίσματα

Η αγαπημένη όλων, Phoebe Buffay από την επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», είχε μία αδιανόητη φοβία καθ' όλη τη διάρκεια των δέκα σεζόν η οποία αντικειμενικά δυσκόλευε τόσο την ίδια όσο και τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς στα γυρίσματα.

Μπορεί ο ρόλος της να ήταν μία χαλαρή και κεφάτη κοπέλα, η αλήθεια ωστόσο είναι πως η Phoebe φοβόταν κάτι αρκετά και δεν μπορούσε να το ξεπεράσει με τίποτα.

Μιας και λέμε για τα Φιλαράκια, ρίξτε μια ματιά στις ατάκες της σειράς που άφησαν εποχή!

Συγκεκριμένα, φοβόταν την πάπια, ένα από τα δύο κατοικίδια του Τσάντλερ και του Τζόι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γυρίσει σχεδόν καμία σκηνή μαζί τους.

πάπια φιλαράκια

Στην πραγματική της ζωή, η Phoebe έχει έναν κούκλο σύζυγο!

Με την σύζυγο της Phoebe από τα Φιλαράκια θα σας πέσουν τα μαλλιά, αφού έχει απίστευτα μάτια. Είναι παντρεμένοι εδώ και 15 χρόνια.

Επί χρόνια στο Hollywood κυκλοφορούσε η φήμη ότι η ηθοποιός δεν είχε ερωτικές σχέσεις έως τα 31 της χρόνια και ο λόγος είναι ότι η ίδια είχε δηλώσει πως ήταν ντροπαλή και ήθελε να δώσει την παρθενιά της σε κάποιον που να την αξίζει.

Παντρεύτηκε το 1995 τον γάλλο διαφημιστή, Μάικλ Στερν με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Τον γνώριζε από τα φοιτητικά της χρόνια, καθώς ο Στερν είχε σχέση με τη γαλλίδα συγκάτοικο της.

Όπως είχε δηλώσει, τον συνάντησε τυχαία μια μέρα στο διαμέρισμα της και από τότε τον ερωτεύτηκε. Βέβαια, ήταν πολύ ντροπαλή και η γνωριμία τους δεν προχώρησε. Έξι χρόνια αργότερα, όταν η Κούντροου ήταν ήδη γνωστή από τη σειρά, συναντήθηκαν σε ένα πάρτι γενεθλίων και από τότε είναι μαζί.

Τα Φιλαράκια Phoebe

Η Λίζα Κούντροου έγινε γνωστή μέσα από την σειρά και όπως έχει πει θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση.

"Τα Φιλαράκια": Η Phoebe Buffay έκανε πλαστική στο πρόσωπο! Δεν το γνώριζε κανείς!

Αποκάλυψη "βόμβα" για την Phoebe Buffay από την αγαπημένη σειρά "Τα Φιλαράκια"! Έκανε πλαστική στο πρόσωπο και δεν το γνώριζε κανείς! Τι πείραξε;

Η Λίζα Βάλερι Κούντροου (Lisa Valerie Kudrow, 30 Ιουλίου 1963) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός.

Είναι περισσότερο γνωστή από τον ρόλο της Φοίβη Μπουφέ στην σειρά Τα Φιλαράκια (Friends), για τον οποίο έχει κερδίσει αρκετά βραβεία, μεταξύ των οποίων ένα βραβείο Έμμυ και δύο Screen Actors Guild Awards. Στον κινηματογράφο, έχει παίξει στις ταινίες Ρόμι και Μισέλ (Romy and Michele's High School Reunion[3], 1997), Ανάλυσέ Το (Analyze This, 1999), Ο Γιατρός Ξανατρελάθηκε (Dr. Dolittle 2, 2001), Τα Πάντα για τον Έρωτα (Happy Endings, 2005), Υ.Γ. Σ' Αγαπώ (P.S. I Love You, 2007), Κάντε στην Μπάντα (Bandslam, 2009), Ξενοδοχείο για Σκύλους (Hotel for Dogs, 2009) και Εύκολη... Κατά Λάθος (Easy A, 2010).

Η Λίζα Κούντροου γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια στις 30 Ιουλίου, 1963. Οι γονείς της είναι η Νέντρα Στέρν (γεννήθηκε το 1934) και ο Λι Ν.Κούντροου (γεννήθηκε το 1933). Η Λίζα έχει δυο μεγαλύτερα αδέρφια, την Χελένα Μάρλα (γεννήθηκε το 1955) και τον γνωστό νευρολόγο στην Σάντα Μόνικα, Ντείβιντ Β. Κούντροου (γεννήθηκε το 1957). Στο οικογενειακό της δέντρο παρατηρούμε ότι οι πρόγονοι της είχαν μεταναστεύσει από τη Λευκορωσία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία και την Πολωνία. ή. Οι παππούδες της Λίζα ήταν ο Ντείβιντ Κούντροου (γεννημένος στο Mogilev,Λευκορωσία) και ο Γκερτρούντε Φάρμπερμαν (γεννημένος στην Ilya της Λευκορωσίας επίσης). Η πατρική προγιαγιά της, Μέρα Μόρντεοβιτς, δολοφονήθηκε στην πόλη Ilya, της Λευκορωσίας κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Επιπλέον, η Λίζα υπήρθε μαθήτρια στο Middle School του Portola στην Tarzana της Καλιφόρνια. Το 1979, σε ηλικία 16 ετών, υποβλήθηκε σε ρινοπλαστική για να μειώσει το μέγεθος της μύτης της.

Φιλαράκια STAR