Αδιανόητο το βίντεο της Πάολα από το 2006 - Με κοντό πλατινέ μαλλί τρέλανε κόσμο

Θα μείνετε «παγωτό»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο το βίντεο της Πάολα από το 2006 - Με κοντό πλατινέ μαλλί τρέλανε κόσμο

Αγνώριστη είναι η Πάολα στα πρώτα χρόνια της καριέρα της στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Η τραγουδίστρια μπορεί να ήταν εκρηκτική με άψογες αναλογίες στο σώμα της, ωστόσο τότε είχε κοντό πλατινέ μαλλί. Στο αδιανόητο βίντεο από το 2006 που δημοσιεύθηκε είδαμε πως τρέλανε κόσμο.

Είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και αυτό γιατί εκτός από μια εκρηκτική προσωπικότητα και μια απίστευτη φωνή έχει τέλειο κορμί και τα πόδια της σε αφήνουν «ξερό». Σε κάθε εμφάνιση της επί σκηνή προκαλεί πανικό.

Μπορεί λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του φονικού ιού και στην χώρα μας να έχουν κλείσει πολλές επιχειρήσεις, μεταξύ αυτών και τα νυχτερινά κέντρα, ωστόσο τα fan page της στο Instagram μας κρατάνε σε.. «ζεστούς» θα όταν ανοίξουν, με τα βίντεο που δημοσιεύουν.

Συγκεκριμένα λογαριασμός θαυμαστή της Πάολα στο Instagram μοιράστηκε ένα βίντεο της τραγουδίστριας από την χρονολογία του 2006, όταν η Πάολα ήταν στα πρώτα της βήματα στο χώρο. Τότε είχε κοντό μαλλί πλατίνα, ωστόσο ήταν το ίδιο εντυπωσιακή και απίστευτη πάνω στην σκηνή.

Πριν από μερικές ημέρες ένα fan club πάλι της τραγουδίστριας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο από τα παλιά που όταν το δείτε θα μείνετε «κάγκελο». Η Πάολα ενώ τραγουδούσε χόρευε ταυτόχρονα στους ρυθμούς ενός «καυτού» τσιφτετελιού. Κάτω από την πίστα όλοι οι θαμώνες χειροκροτούσαν και της πετούσαν λουλούδια, ενώ μερικοί χόρευαν μαζί της.

Αυτό είναι το βίντεο της Πάολα από το 2006

Η Πάολα άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη.

Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο "Γιαγιά και παππούς" το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο». Το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός και από τότε έχει δει τεράστια επιτυχία.