Πάσχα 2000 στη Μύκονο - Οι celebrities είχαν κατακλύσει τα σοκάκια του νησιού

Από το Λάκη Γαβαλά μέχρι την Μαρία Μπακοδήμου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάσχα 2000 στη Μύκονο - Οι celebrities είχαν κατακλύσει τα σοκάκια του νησιού

Μπορεί φέτος το Πάσχα να το περνάμε όλοι στο σπίτι, ωστόσο το 2000 είχε μία άλλη λάμψη, μιας και οι celebrities της ελληνικής showbiz, φαίνεται πως είχαν πάει να περάσουν τις διακοπές τους στη Μύκονο, με τις φωτογραφίες να τους δείχνουν να έχουν κατακλύσει τα σοκάκια του νησιού.

Χωρίς αμφιβολία φέτος διανύουμε μία πολύ διαφορετική χρονιά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν με τον κορωνοϊό.

Το YouWeekly.gr σας ταξιδεύει ωστόσο σε μία τελείως διαφορετική εποχή, 20 χρόνια πριν και συγκεκριμένα στο Πάσχα του 2000 στη Μύκονο, όπου οι celebrities έκαναν τις βόλτες τους στο νησί και απολάμβαναν τις πασχαλινές διακοπές τους όσο τίποτα άλλο.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας έχουμε συγκεντρώσει θα δείτε μερικά από τα πιο "καυτά" πρόσωπα της ελληνικής showbiz, να βαδίζουν στα σοκάκια της Μυκόνου σε μία εποχή αλλιώτικη.

Φέτος οι celebrities επιλέγουν να περάσουν το Πάσχα τους λίγο διαφορετικά και συγκεκριμένα στην κουζίνα, όπως έκανε χθες η Έλλη Κοκκίνου.

Πάμε να δούμε λοιπόν, τους celebrities που έκαναν τις βόλτες τους στη Μύκονο

Βάνα Μπάρμπα Μύκονος

Η Βάνα Μπάρμπα αποτελούσε το απόλυτο ορόσημο αυτής της δεκαετίας στην Ελλάδα και με το πιο 90's look που θα δούμε, έκανε τις πρωινές χαλαρές βόλτες της στα σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού.

Μαρία Μπακοδήμου Δημήτρης Αργυρόπουλος Μύκονος

Από την παρέα δε θα μπορούσαν να λείπουν η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, οι οποίοι ήταν τότε ακόμα παντρεμένοι και πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στο πανέμορφο νησί.

Ρέα Τουτουντζή Πάσχα 2000

Στα σοκάκια είχαμε εντοπίσει και την πανέμορφη Ρέα Τουτουντζή μαζί με το σκυλάκι της, με το χαρακτηριστικό κοντό μαλλί της και το χαλαρό τζιν τζάκετ της.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου Πάσχα 2000

Στην παρέα προσθέστε και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου η οποία εντυπωσίασε με τη λευκή καμπάνα της, που αποτελεί μέχρι και σήμερα την τελευταία λέξη της μόδας!

Λευτέρης Πανταζής Μύκονος 2000

Μαζί με την Έλενα Γράβεζα είχαμε εντοπίσει και τον Λευτέρη Πανταζή με το χαρακτηριστικό του πλατύ χαμόγελο να απολαμβάνει τις διακοπές του.

Μαρία Καλάβρια Πάσχα 2000

Εκεί βρισκόταν και η Μαρία Καλάβρια η οποία έφερνε βόλτα τα σοκάκια του νησιού με τα sneakers της.

Λάκης Γαβαλάς Μύκονος

Αυτός που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να λείπει από τη Μύκονο, είναι ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος απαθανατίστηκε στη συγκεκριμένη φωτογραφία παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή και τη Χριστίνα Παππά.