Πάσχα 2000: Αγνώριστος ο Δημήτρης Κοντομηνάς στα σοκάκια της Μυκόνου

Φωτογραφίες από μία άλλη εποχή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάσχα 2000: Αγνώριστος ο Δημήτρης Κοντομηνάς στα σοκάκια της Μυκόνου

Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα, ωστόσο πριν από 20 χρόνια, το Πάσχα του 2000, ήταν πολύ πιο λαμπερό, με τον Δημήτρη Κοντομηνά να κάνει τις βόλτες του και να απολαμβάνει τις διακοπές του στα σοκάκια της Μυκόνου.

Ο κορωνοϊός έχει πλέον φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές μας με αποτέλεσμα να μην έχουμε τη δυνατότητα να γιορτάσουμε το Πάσχα όπως θέλουμε, δίπλα σε αγαπημένα μας πρόσωπα ή να κάνουμε τις διακοπές που θα μας άρεσε.

20 χρόνια πριν τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Με μία απλή βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου μπορούσες να δεις ένα σωρό celebrities να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, από τον Λάκη Γαβαλά και τη Μαρία Μπακοδήμου μέχρι τη Ρέα Τουτουντζή και τη Μαρία Καλάβρια.

Το 2000 που ο κορωνοϊός δεν υπήρχε στις ζωές μας, η Μύκονος αποτελούσε το απόλυτο hot spot για τους Έλληνες celebrities. Έτσι, από εκεί δε θα μπορούσε να λείπει και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος έκανε τις διακοπές του και χαλάρωνε από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στα στενά του κυκλαδίτικου νησιού.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr σας ταξιδεύει σε μία εποχή πολύ διαφορετική από αυτή που ζούμε σήμερα και σας έχουμε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος όπως θα παρατηρήσετε είναι τελείως διαφορετικός απ' ότι τώρα.

Το Πάσχα του Δημήτρη Κοντομηνά το 2000 στη Μύκονο

Ο επιχειρηματίας πάντα περιτρυγιρισμένος από φίλους, πόζαρε χαμογελαστός αλλά πάντα σοβαρός στο φακό και η εικόνα του όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς είναι πολύ διαφορετική από αυτή που γνωρίζουμε σήμερα.

Δημήτρης Κοντομηνάς Πάσχα στη Μύκονο

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, στα σοκάκια της Μυκόνου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ποζάρει παρέα με την Πόλυ Ζησοπούλου, τη Σάντυ Κοπελούζου καθώς και τον Δημήτρης Κοπελούζος.

Δημήτρης Κοντομηνάς Μύκονος 2000

Ενώ εδώ τον βλέπουμε και πάλι με τον Πόλυ Ζησοπούλου καθώς και τον Κώστα Καίσαρη, να απολαμβάνει την βραδινή του έξοδο.