Πάσχα 2005 στη Μύκονο - Ο Κώστας Βουτσάς και οι celebrities που το έριχναν έξω

Από την Κόνι Μεταξά έως και τον Ηλία Ψινάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάσχα 2005 στη Μύκονο - Ο Κώστας Βουτσάς και οι celebrities που το έριχναν έξω

Μπορεί φέτος το Πάσχα να το περνάμε όλοι στο σπίτι, ωστόσο το 2005 είχε μία άλλη λάμψη, μιας και οι celebrities της ελληνικής showbiz, φαίνεται πως είχαν πάει να περάσουν τις διακοπές τους στη Μύκονο, με τις φωτογραφίες να τους δείχνουν να έχουν κατακλύσει τα σοκάκια του νησιού, ανάμεσα στους οποίους και ο Κώστας Βουτσάς που το έριξε έξω.

Χωρίς αμφιβολία φέτος διανύουμε μία πολύ διαφορετική χρονιά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν με τον κορωνοϊό.

Το YouWeekly.gr σας ταξιδεύει ωστόσο σε μία τελείως διαφορετική εποχή, και συγκεκριμένα στο Πάσχα του 2005 στη Μύκονο, όπου οι celebrities έκαναν τις βόλτες τους στο νησί και απολάμβαναν τις πασχαλινές διακοπές τους όσο τίποτα άλλο.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας έχουμε συγκεντρώσει θα δείτε μερικά από τα πιο "καυτά" πρόσωπα της ελληνικής showbiz, να βαδίζουν στα σοκάκια της Μυκόνου σε μία εποχή αλλιώτικη.

Φέτος οι celebrities επιλέγουν να περάσουν το Πάσχα τους λίγο διαφορετικά και συγκεκριμένα στην κουζίνα, όπως έκανε και η Έλλη Κοκκίνου.

Οι celebrities που έκαναν τις βόλτες τους στη Μύκονο το Πάσχα του 2005

Πάσχα 2005 Μύκονο Λάκης Γαβαλάς

Αυτός που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να λείπει από τη Μύκονο, είναι ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος απαθανατίστηκε στη συγκεκριμένη φωτογραφία παρέα με την Ειρήνη Νταϊφά.

Πάσχα 2005 Μύκονο Χριστίνα Παππά

Ανάμεσα στα καυτά ονόματα και η Μαρία Σταματέρη με την Χριστίνα Παππά στο πλευρό της να απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο καιρό και να μαυρίζουν λίγο πριν πλησιάσει το καλοκαιράκι.

Πάσχα 2005 Μύκονο Ηλίας Ψινάκης

Στην παρέα προσθέστε και τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος εντυπωσίασε με το μπεζ παντελόνι του, και το ριγέ που αποτελεί μέχρι και σήμερα την τελευταία λέξη της μόδας!

Πάσχα 2005 Μύκονο Χριστίνα Ιακωβίδου

Εκεί βρισκόταν και η Χριστίνα Ιακωβίδου η οποία ανέβασε την θερμοκρασία στα σοκάκια του νησιού με τα προκλητικά outfits της.

Πάσχα 2005 Μύκονο Λευτέρης Πανταζής

Ενώ φυσικά δεν έλειψε και ο αγαπημένος τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, μαζί με την Κόνι Μεταξά, οι οποίοι περπατούν στα σοκάκια με απλότητα, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω τους.