Αποκάλυψη "βόμβα" στο Buckingham - Η κρυφή «σχέση» του Φίλιππου με την Diana

Δεν το γνώριζε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη

Σαν βόμβα έσκασε η αποκάλυψη που έγινε στο Buckingham και αφορά την κρυφή "σχέση" που είχε ο Φίλιππος, σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana, μετά το διαζύγιό της με τον Κάρολο.

Πολλοί είναι αυτοί που γνωρίζουν την άσχημη σχέση που είχε η Diana με την Ελισάβετ αλλά και με τον σύζυγό της Κάρολο, ο οποίος άλλωστε ποτέ δεν ήταν πραγματικά ερωτευμένος μαζί της.

Αυτό που ωστόσο λίγοι γνωρίζουν είναι η σχέση της Diana με τον Φίλιππο, πρίγκιπα του Ηνωμένου Βασιλείου και μέλους της βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.

Πριν από λίγες μέρες ωστόσο έγινε γνωστή και η σχέση της Ελισάβετ με την οικογένεια της Diana, πριν γίνει εκείνη μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δείτε εδώ από πού γνωρίζονταν και θα "μείνετε"!

Αυτή είναι η κρυφή σχέση που είχε η Diana με τον Φίλιππο

Ο Φίλιππος φαίνεται να είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην αδικοχαμένη λαίδη και έτσι, μετά το τέλος του γάμου της με το γιο του, με τον οποίο δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις, ο πρίγκιπας ξεκίνησε να αλληλογραφεί με την Diana προκειμένου να τη στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνάει.

Diana Φίλιππος φιλία

Είναι αλήθεια πως όπως η Diana δεν ήταν τόσο επιθυμητή στη βασιλική οικογένεια, έτσι και ο Φίλιππος δέχθηκε μεγάλο πόλεμο μέχρι τελικά να γίνει αποδεκτός στους κύκλους του Buckingham.

Η οικογένεια της Ελισάβετ δεν τον ήθελε καθώς μέλη της οικογένειάς του, η οποία εκδιώθηκε από την Ελλάδα, βρήκαν παρηγοριά στις αγκαλιές των Ναζί, γεγονός που τον καθιστούσε ανεπιθύμητο στην Αγγλία, ειδικά μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ελισάβετ ωστόσο κατάφερε να επιβάλλει τη γνώμη της και να κάνει δικό της τον απόλυτο έρωτα της ζωής της, με τον οποίο είναι μάλιστα ξαδέρφια!

O ίδιος ωστόσο ποτέ δεν έκανε κάποια επίσημη δήλωση για τη σχέση αυτή που είχε με την πρώην σύζυγο του γιού του, ωστόσο οι ιστορικοί του παλατιού έχουν μιλήσει πολλάκις για τη στήριξη που δέχθηκε η Diana από τον άλλοτε πεθερό της.

Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και πολλές φωτογραφίες στις οποίες ο Φίλιππος φαίνεται να βρίσκεται δίπλα στην Diana και να συνομιλούν.