Ανατριχιαστικό - Τα τελευταία λόγια που είπε ο William στην Diana

Τα αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατριχιαστικό - Τα τελευταία λόγια που είπε ο William στην Diana

Στο ντοκιμαντέρ που δημοσιεύθηκε, 20 χρόνια μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Diana, ο Wiliam και ο Harry, αποφάσισαν να μοιραστούν με το κοινό, ποια ήταν τα τελευταία λόγια που είπαν στη μαμά τους, λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα που της στέρησε τη ζωή.

Οι δύο πρίγκιπες, ήταν 15 και 12 χρονών αντίστοιχα, όταν συνέβη το τροχαίο στο Παρίσι το 1997. Όπως αποκάλυψαν στον δημιουργό του ντοκιμαντέρ, η τελευταία φορά που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τη μαμά τους, ήταν στο τηλέφωνο πολύ βιαστικά, μιας και ήθελαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι τους.

Αυτά ήταν τα τελευταία τους λόγια στην Diana

«Εγώ και ο Harry βιαζόμασταν πάρα πολύ να πούμε απλά ένα "αντίο", "τα λέμε". Αν ήξερα τι επρόκειτο να συμβεί, δε θα ήμουν τόσο "μπλαζέ"», είπε ο William. «Αυτό το τηλεφώνημα μου έχει μείνει στο μυαλό και δεν μπορώ με τίποτα να το ξεχάσω».

Με τη σειρά του, ο Harry προσέθεσε: «Τώρα που το σκέφτομαι, και αναβιώνω αυτές τις μνήμες στο μυαλό μου, είναι πολύ δύσκολο να το δεχτώ. Θα είναι κάτι που θα με βασανίζει για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε πως αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα μιλούσαμε στη μαμά μας. Πόσο διαφορετική θα ήταν η συζήτηση αν είχαμε την παραμικρή ιδέα, ότι εκείνο το βράδυ θα έχανε τη ζωή της;».

Diana θάνατος

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, αποτέλεσε ένα τρυφερό αφιέρωμα στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα, η οποία ήταν μία τόσο στοργική μητέρα, φιλάνθρωπος και αγαπητή στον βρετανικό λαό.

Αυτό που οι δύο γιοι της Diana, επιθυμούν να βγει από τη συγκεκριμένη παραγωγή, είναι το πώς αυτή η γυναίκα, είχε την καρδιά ενός παιδιού από την αρχή μέχρι και το τέλος της ζωής της. Για το λόγο αυτό η Diana είχε πολύ καλή σχέση και με τον Φίλιππο. Δείτε εδώ αναλυτικά την "κρυφή" επικοινωνία που είχαν.

«Όταν κάποιος μου λέει, πες μας για εκείνη, για το πόσο αστεία ήταν, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το γέλιο της», είπε ο William, ενώ στη συνέχεια προσέθεσε: «Θα ήταν μία υπέροχη γιαγιά. Θα λάτρευε τα παιδιά μας και αυτό το λέω συνέχεια στον George, τη Charlotte και τον Louis.