Ζέτα Μακρυπούλια: Σε νυχτερινό μαγαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον... πρώην!

Άβολο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Μακρυπούλια: Σε νυχτερινό μαγαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον... πρώην!

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να είναι στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια εδώ και 10 χρόνια αλλά... το ζευγάρι δεν γνωρίστηκε λίγο πριν ξεκινήσει ο έρωτάς τους. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε νυχτερινό μαγαζί πριν από πολλά χρόνια και μάλιστα η Ζέτα είχε τότε στο πλευρό της τον πρώην της, Αντώνη Ρέμο.

Το 2005 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είχαν βρεθεί σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας να διασκεδάζουν καθιστοί δίπλα δίπλα ο ένας στον άλλον και ο φωτογραφικός φακός είχε καταγράψει την στιγμή. Να τονιστεί πως τότε τίποτα μεταξύ τους δεν είχε ξεκινήσει αφού η Ζέτα διατηρούσε σχέση με τον Αντώνη Ρέμο.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το νυχτερινό μαγαζί που δείχνει την Ζέτα Μακρυπούλια ανάμεσα στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον... πρώην

Αντώνης ρέμος με Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη το 2005

Ποιος να το ήξερε τότε πως η μοίρα θα τα φέρει διαφορετικά; Τώρα πια ο Μιχάλης με την Ζέτα μένουν μαζί και είναι αχώριστοι! Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι τους εδώ

Ζέτα Μακρυπούλια: Κοιμήθηκε μακριά από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Η φωτογραφία από το χθεσινό βράδυ

Το βράδυ της Πέμπτης η Ζέτα Μακρυπούλια όπως φαίνεται το πέρασε χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αφού στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φαίνεται να ποζάρουν στο πλευρό της δυο καλές της φίλες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και συχνά, πλέον, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, ανέβασε στα instastories της μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τις καλές της φίλες, Ρούλα Ρέβη και Ευγενία Σαμαρά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια από εχθές το βράδυ που πρόδωσε πως δεν ήταν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τα τρία αυτά κορίτσια έκαναν girls night και όπως φαίνεται η Ζέτα Μακρυπούλια δεν γύρισε σπίτι αλλά κοιμήθηκαν όλες μαζί. Η παρουσιάστρια άλλωστε έχει μια πολύ υγιής σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη κι έχουν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον να έχουν προσωπικό χρόνο, να αφιερώνουν ημέρες στους φίλους τους και στην οικογένειά τους - δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του μπαμπά της Ζέτας Μακρυπούλια, έχουν τα ίδια μάτια!

Αυτός, μάλιστα, είναι κι ένας ωραίος τρόπος να ανανεώνεται μια σχέση και να μην... ρουτινιάζει και φαίνεται πως οι δυο τους το έχουν πετύχει στο έπακρο αφού μετράνε μαζί κοντά 10 χρόνια.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης χθεσινό βράδυ φωτογραφία