Οι κόντρες της Ελένης Μενεγάκη - Γιατί είχε πλακωθεί με Πέτρο Κωστόπουλο και Μάρκο Σεφερλή;

Όλα όσα είχαν βγει στην φόρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι κόντρες της Ελένης Μενεγάκη - Γιατί είχε πλακωθεί με Πέτρο Κωστόπουλο και Μάρκο Σεφερλή;

Στην 30χρονη καριέρα της στην τηλεόραση η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, κάποιες στιγμές ήρθε αντιμέτωπη με συναδέλφους της ή με επώνυμους. Κάποιες κόντρες είχαν περιεχόμενο, άλλες έμειναν στο παρασκήνιο ως έντονες φήμες. Στις περισσότερες περιπτώσεις η συμφιλίωση δεν άργησε να έρθει, ενώ σε άλλες κόπηκε οριστικά κάθε επικοινωνία. Οι πιο πολυσυζητημένες κόντρες της ήταν αυτή με τον Πέτρο Κωστόπουλο που ήταν και κουμπάρος της αλλά και με τον Μάρκο Σεφερλή.

Θυμάστε τους λόγους που είχαν οδηγήσει στην ρήξη;

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Οι λόγοι που η Ελένη Μενεγάκη είχε πλακωθεί με Πέτρο Κωστόπουλο και Μάρκο Σεφερλή

Πέτρος Κωστόπουλος

Ελένη Μενεγάκη Πέτρος Κωστόπουλος καυγάς

Οι αλλοτινοί κουμπάροι, μετά το διαζύγιο της Ελένης έκοψαν κάθε επαφή, ειδικά μάλιστα όταν σε περιοδικό του πρώην εκδότη βγήκαν λίγο διάστημα μετά οι πρώτες φωτογραφίες της παρουσιάστριας από έξοδό της σε ταβέρνα με τον Μάκη, γεγονός που την είχε στενοχωρήσει πολύ. Πέρασαν 7,5 χρόνια για να αποκαταστήσουν τυπικά τις σχέσεις τους και να τον καλέσει στην εκπομπή της. Το πέρασμα το χρόνου είχε ηρεμήσει τα πνεύματα και υπήρξε εκατέρωθεν διάθεση η διαφωνία τους να μείνει στο παρελθόν.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την πιο πρόσφατη εμφάνιση του Πέτρου Κωστόπουλου! Έχει αλλάξει πολύ!

Μάρκος Σεφερλής

Ελένη Μενεγάκη Μάρκος Σεφερλής καυγάς

Η σάτιρα στο πρόσωπό της στις επιθεωρήσεις του ειδικά όταν προέκυψε το ειδύλλιο με τον Μάκη, αλλά και ένα κάλεσμα δικό της στην εκπομπή το οποίο αγνόησε εκείνος για να πάει σε άλλη ανταγωνιστική εκπομπή, έβαλαν στον πάγο τις σχέσεις τους, με κάποιους να λένε πως ο θυμός τής Ελένης απέναντί του ήταν μεγάλος. Μετά από επτά χρόνια η παρεξήγηση λύθηκε. Οι δυο τους μάλιστα πριν από δύο χρόνια έκαναν ένα κοινό τηλεοπτικό happening στο κέντρο της Αθήνας, με την Ελένη μετά από χρόνια να βγαίνει εκτός πλατό.