Με αυτόν τον τρόπο «κέρδισε» ο William την Kate Middleton

Υπέροχη ιστορία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με αυτόν τον τρόπο «κέρδισε» ο William την Kate Middleton

Στη δημοσιότητα βγήκε, ο τρόπος με τον οποίο ο William προσέγγισε και κατάφερε τελικά να "κερδίσει" την καρδιά της αγαπημένης του συζύγου, Kate Middleton, η οποία έχει σταθεί επάξια στο πλευρό του ήδη από το 2011 όταν και παντρεύτηκαν.

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε στο κολέγιο μιας και οι δύο φοίτησαν στο St Andrews. Ο William, είχε εντοπίσει από την πρώτη κιόλας μέρα την Kate και έτσι πολύ συχνά επεδίωκε να βγαίνει μαζί της και να παρακολουθεί ακόμα και τα ίδια μαθήματα με εκείνη.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως οι δυο τους βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και από τον Φίλιππο. Δείτε εδώ για ποιο λόγο.

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο, η πρώτη τους συνάντηση ήταν κάπως αδέξια, αφού ούτε καν ο Πρίγκιπας της Ουαλίας δεν μπόρεσε να αποφύγει μία απίστευτη γκάφα.

«Μία από τις αστείες ιστορίες είναι ότι ήταν τόσο απελπισμένος να τη συναντήσει που όπως περπατούσε προς αυτήν, σκόνταψε και είπε “Ω, αυτή είναι μια τρομερή αρχή, θα νομίζεις ότι είμαι εντελώς βλάκας!», ανέφερε πως είχε πρωτοπεί ο Δούκας του Κένσιγκτον στη μετέπειτα σύζυγό του.

Βέβαια η Kate Middleton γοητεύτηκε από τον νεαρό τότε William και λίγα χρόνια μετά, δέχθηκε να γίνει γυναίκα του.

O λαμπερός γάμος της Kate Middleton και του William

Στις 29 Απριλίου του 2011 τελέστηκε στο Λονδίνο με ιδιαίτερη λαμπρότητα, αν και ημιεπίσημα, ο γάμος του Πρίγκιπα William της Ουαλίας, πρωτότοκου γιου του διαδόχου Καρόλου και επίδοξου διάδοχου του αγγλικού θρόνου, με την Kate Middleton.

Ο Πρίγκιπας William γνώρισε την Κάθριν Μίντλτον το 2001, όταν και οι δύο σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα. Ο αρραβώνας τους, ο οποίος έλαβε χώρα στις 20 Οκτωβρίου 2010, ανακοινώθηκε στο κοινό στις 16 Νοεμβρίου 2010.

Τόσο η σχέση τους όσο και ο γάμος τους συγκέντρωσε την προσοχή των μίντια, με την τελετή του γάμου τους να μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο. Επίσης ο γάμος τους συγκρίθηκε με αυτόν των γονιών του William Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Diana που έλαβε χώρα το 1981.

Επίσης πολύ προσοχή δόθηκε στο ότι, παρά το γεγονός ότι η Κάθριν ήταν κοινή θνητή (η οικογένειά της δεν είναι ούτε βασιλικής ούτε αριστοκρατικής καταγωγής), παντρεύτηκε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, και συγκεκριμένα τον μέλλοντα βασιλιά της Αγγλίας.