Πόσο; Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Η διαφορά με τον Snik

Σταματήστε ότι κάνετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόσο; Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Η διαφορά με τον Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή της στον ALPHA και παρά το γεγονός πως το trailer γυρίστηκε - δείτε εδώ φωτογραφίες - παραμένει άγνωστος ο τίτλος, οι συνεργάτες και όλα τα βασικά! Ωστόσο, εμείς εδώ στο Youweekly.gr ψάξαμε να βρούμε πράγματα για την ζωή της που ίσως κανείς δεν γνωρίζει και ανακαλύψαμε πως ο αριθμός της ηλικίας της είναι μεγαλύτερος από όσο φαίνεται πραγματικά κι έχει μικρή διαφορά με τον σύντροφό της, Snik.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε παρακάτω πράγματα που δεν ξέραμε τόσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και για τον Snik

Ηλικία Ηλιάνα Παπαγεωργίου και SNik

Η ηλικία, η καταγωγή και πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Πάτρα, 5 Φεβρουαρίου 1988, άρα σήμερα είναι 32) είναι Ελληνίδα μοντέλο. Το 2011 αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Στην Ελλάδα συνεργάζεται με το πρακτορείο μοντέλων «In The Fab» της Έλενας Χριστοπούλου ενώ στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη) με το «New York Model Management».

Για αρκετά χρόνια ζούσε μόνιμα στο εξωτερικό λόγω του modeling, ενώ στην Ελλάδα έγινε ευρύτερα γνωστή ως κριτής στον τρίτο και τέταρτο κύκλο του reality show Greece's Next Top Model. Το 2019 παρουσίασε το MadWalk - The Fashion Music Project. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με τις εταιρίες JCou Watches, TREsemmé & Radiant Professional.

Γεννήθηκε στην Πάτρα όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της ονομάζονται Κοσμάς και Αναστασία ενώ έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Μαριλένα. Μετά το σχολείο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συνέχισε τις σπουδές της σε Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling, έχοντας ως manager την Έλενα Χριστοπούλου.

Το 2011 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα ελληνικά καλλιστεία και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Εκτός Ελλάδας, έχει ζήσει και δουλέψει ως μοντέλο σε μέρη του εξωτερικού όπως Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Παρίσι, Μιλάνο, Αμβούργο, Φραγκφούρτη & Κοπεγχάγη ενώ έχει συμμετάσχει σε ξένες καμπάνιες όπως της λιβανέζικης εταιρίας ενδυμάτων AliYounes, του αρώματος Gabriella Sabatini και την διαδυκτιακή καμπάνια των Dolce & Gabbana. Ακόμη, έχει περπατήσει στο Milan Fashion Week.

Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με εταιρίες όπως Toi&Moi, H&M, JCou Watches, TREsemmé και Radiant Professional ενώ έχει κάνει editorial για τις ελληνικές Vogue και Maddame Figaro. Επίσης έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα των ελληνικών Maddame Figaro, InStyle, Glow.

Από το 2018 μέχρι το 2019 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στο Greece's Next Top Model[1] ενώ το 2019 παρουσίασε το MadWalk - The Fashion Music Project.

Η ηλικία, η καταγωγή και όσα δεν ξέραμε για τον Snik

Δημήτρης Γιαννούλης (Αθήνα, 4 Μαΐου 1987, άρα σήμερα είναι 33 χρονών), γνωστότερος με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο SNIK, είναι Ελληνας τράπερ.

Γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1987 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κηφισιά μέχρι την ηλικία των 12. Έπειτα από το χωρισμό των γονιών του, εγκαταστάθηκε με τη μητέρα του στο κέντρο.[1] Από μικρός ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, το σκέιτ ενώ οι μουσικές του επιρροές από ραπ ήταν οι Ημισκούμπρια και ΖΝ. Το 2009, σε ηλικία είκοσι ετών, εγκαταστάθηκε για δύο χρόνια στο Λονδίνο όπου δούλεψε ως μπάρμαν.

Το 2012, όταν γύρισε από το Λονδίνο κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι, Θέμα Χρόνου, το οποίο ξεπέρασε γρήγορα τις 100 χιλιάδες προβολές στο YouTube. Έπειτα από αυτήν την επιτυχία, αποφάσισε να ακολουθήσει την μουσική ως επάγγελμα και υπέγραψε συμβόλαιο με την Panik Records. Μέσω της εταιρίας κυκλοφόρησε διάφορα σινγκλ τη διετία 2011-2013, μεταξύ των οποίων το αμφιλεγόμενο Κουνήσου Δίπλα Μου αλλά και το αυτοβιογραφικό Τη Ζωή Μου Γράφω. Έπειτα από ένα διάλειμμα από την μουσική, ο SNIK επέστρεψε το 2015 με το επιτυχημένο τραγούδι Tony Montana, μία συνεργασία με τον ράπερ Light (με τον οποίο ξανασυνεργάστηκε για το Gucci Mane).[2] Σε αυτήν την περίοδο της καριέρας του, ο SNIK κυκλοφόρησε τραγούδια όπως το Ferrari, το Harry Houdini και το Dab, μια συνεργασία με τον Υποχθόνιο. Το 2016 επίσης έβγαλε το τραγούδι Panda.

Μετά από όλα αυτά κυκλοφόρησε και τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό και στο εξωτερικό, Gucci φόρεμα και Medusa. Από τον Οκτώβριο του 2018 ο SNIK ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI / Universal. Αργότερα, ο SNIK κυκλοφόρησε μεταξύ άλλων τα τραγούδια Gangsta, Gango και συνεργάστηκε με την Τάμτα για το επιτυχημένο τραγούδι "Senorita", το οποίο και είναι το πιο προβεβλημένο του τραγούδι, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Το 2019 επιπλέον κυκλοφόρησε το κομμάτι Monos Mou, τη συνεργασία με τον ράπερ Noizy, New Benz καθώς και το κομμάτι Kilo. Τον Οκτώβριο του 2019 συνεργάστηκε με τους Capo Plaza, Noizy, Gue Pequeno για το τραγούδι Colpo Grosso ενώ στις 20 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε το τραγούδι Big Man το οποίο είναι το εισαγωγικό κομμάτι από τον δίσκο ''Top Boy''.