Ο μανιακός καταδιώκτης της Ελένης Μενεγάλη - Έβγαλε όπλο κι άρχισε να πυροβολεί

Σοκαριστικό περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο μανιακός καταδιώκτης της Ελένης Μενεγάλη - Έβγαλε όπλο κι άρχισε να πυροβολεί

Ένα απίστευτο περιστατικό είχε διαδραματιστεί πριν χρόνια έξω από τα γραφεία του ΑΝΤ1 με τον μανιακό καταδιώκτη της Ελένης Μενεγάκη να έχει πάρει ένα όπλο και να πυροβολεί από... έρωτα!

O Ant1 έχει αποτελέσει φυτώριο για πολλούς παρουσιαστές, ηθοποιούς και δημοσιογράφους στα 30 χρόνια παρουσίας του.

Ένα από τα λαμπερά πρόσωπα που έκαναν την εμφάνιση τους, κυριάρχησαν και συνεχίζουν να κυριαρχούν στα τηλεοπτικά δρώμενα είναι η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια, την εποχή που ήταν «παιδί» του Ant1 είχε πέσει θύμα ενός φανατικού θαυμαστή της, του οποίου του είχε «καρφωθεί» ότι ήταν ζευγάρι και προκειμένου να την πάρει και να φύγουνε δεν δίστασε να βγάλει όπλο και να αρχίσει να πυροβολεί.

μενεγάκη πυροβολισμοί ΑΝΤ1

«Είχε έρθει ένας και πυροβολούσε στην είσοδο, στου Αγίου Θωμά. Κι αν δεν είχε πυροβολήσει τον έπιασαν πάνω στο πυροβολητό. Τώρα μιλάμε όταν πρωτοξεκίνησα, 22 χρόνια πριν στον Αnt1. Κάποιος θαυμαστής που του είχε κάτσει ότι ήμασταν ζευγάρι, είχε έρθει από κάποιο μέρος από την επαρχία. “Ήρθα να την πάρω”! Tο θυμάμαι πολύ έντονα», είχε θυμηθεί η Ελένη Μενεγάκη.

Και για να επιστρέψουμε στο τώρα, αυτή την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην Άνδρο και την Κυριακή οι κάμερες την τσάκωσαν στο μοναστήρι μαζί με τον Ματέο και την μητέρα της, Ζέτα. Δείτε εδώ της φωτογραφίες

Μια κομμώτρια πρόδωσε την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ο Άγγελος Λίγκας, ο φωτογράφος που ξημεροβραδιαζόταν για μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη είτε σε κρύο είτε σε ζέστη, είτε πρωί είτε βράδυ, για πρώτη φορά μιλά στο Youweekly.gr και αποκαλύπτει το περιστατικό με την κομμώτρια που στο παρελθόν πρόδωσε την εγκυμοσύνη της από τον Ματέο Παντζόπουλο.

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη περιμένει το τέταρτο παιδί της στα 45 και πρώτο στον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Οι υποψίες βέβαια είχαν ξεκινήσει από τις επισκέψεις σε γυναικολόγο στην Κηφισιά και φυσικά η αποκάλυψη ήρθε με τις πρώτες φωτογραφίες της με ξεκούμπωτο το πάνω κουμπί στο παντελόνι της.

«Απέναντι ήταν ένα κομμωτήριο, απ' όπου βγήκε μία κυρία να καπνίσει και μου λέει "αν φωτογραφίσετε την κυρία Μενεγάκη μπροστά στο μαγαζί μου, θα σας πω πού ήταν". Γελάσαμε, της είπα πως έτσι θα γίνει και μου αποκάλυψε ότι επισκέπτεται τον γυναικολόγο της, τον Γιώργο Σταματίου» λέει ο Άγγελος Λίγκας και συνεχίζει: «Όταν πήγα σπίτι κοιτούσα τις φωτογραφίες και είδα πως είχε ξεκούμπωτο το παντελόνι της, που σκέφτηκα ότι θα την πίεζε και φορούσε ένα φυλαχτό, που σκέφτηκα ότι θα της είχε δώσει ο πνευματικός της, ο γέροντας Ευδόκιμος. Τελικά αποδείχτηκε πως είναι έγκυος».

Η φωτογραφία που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη

Έγκυος η Ελένη Μενεγάκη

Δείτε εδώ κι ένα απίστευτο περιστατικό που αποκάλυψε αποκλειστικά ο Άγγελος Λίγκας στο Youweekly.gr και που συνέβη σε ένα μοναστήρι με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο