Ζέτα Μισόκαλου: Με την κόρη της, Ελένη, σε μοναστήρι της Άνδρου - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ήταν και ο Ματέο εκεί! Μπήκαν από την πίσω πόρτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Μισόκαλου: Με την κόρη της, Ελένη, σε μοναστήρι της Άνδρου - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Το site Εν Άνδρω έφερε στο φως φωτογραφίες ντοκουμέντο από την εμφάνιση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη με την μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου, και τον Ματέο Παντζόπουλο στο μοναστήρι της Άνδρου.

Συγκεκριμένη η Ελένη βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 26/7 στο μοναστήρι της Παναχράντου και του Αγίου Παντελεήμονα μετά τον εσπερινό της μεγάλης γιορτής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ελένη Μενεγάκη μπήκε μέσα από την πίσω πόρτα, την υποδέχτηκε ο πατήρ Αέτιος και βγαίνοντας από το ναό δέχθηκε να φωτογραφηθεί με φίλους και κατοίκους της Άνδρου.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την Ελένη και την μητέρα της Ζέτα Μισόκαλου

Ελένη Μενεγάκη Άνδρος Μοναστήρι

Μενεγάκη Ματέο μοναστήρι

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Εν Άνδρω

Να σας υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ώρες αποκαλύφθηκε πως η Ελένη θα μετακομίσει από τα Μελίσσια! Δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ

Ελένη Μενεγάκη - Ζέτα Μισόκαλου - Λιλίκα Παντζοπούλου: Τι ενώνει τις τρεις γυναίκες;

Μία σχέση ζωής τη δένει τόσο με τη μητέρα της Ζέτα Μισόκαλου, όσο και με την πεθερά της Λιλίκα Παντζοπούλου. H «ωραία Ελένη» έχει δείξει επανειλημμένα την εκτίμησή της στο πρόσωπο της πρώτης με συχνές αναφορές μέσα από την καθημερινή εκπομπή της, που μάλλον πυκνώνουν όσο περνούν τα χρόνια.

Οι δύο γυναίκες μεγάλωσαν μαζί ουσιαστικά αφού η κυρία Ζέτα την απέκτησε σε πολύ μικρή ηλικία και δέθηκαν ακόμα περισσότερο όταν η παρουσιάστρια ήταν μόλις 2,5 ετών και βρέθηκε αντιμέτωπη με τον θάνατο του πατέρα της Κωνσταντίνου. «Μανούλα μου έλα να σου δώσω ένα φιλάκι τηλεοπτικό. Στήριγμα μου, αγαπημένη μου μανουλίτσα. Μαμά μου, μανουλίτσα μου, τι θα έκανα αν δεν σε είχα», είναι μόνο μερικά απ' όσα είχε πει πρόσφατα στον αέρα, δίνοντας μία γεύση στο κοινό για την αγάπη που της έχει.

Από την άλλη είναι σίγουρα πιο διακριτική η στάση της απέναντι στην πεθερά της Λιλίκα Παντζοπούλου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν της έχει αδυναμία. Κατά καιρούς δημοσιεύματα θέλουν τις δύο γυναίκες να έχουν διαφωνίες παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, αφού ανταλλάσουν συχνά μηνύματα μέσω Instagram με καρδιές και λουλούδια. Μερικά μάλιστα βλέπουν και το φως της δημοσιότητας αφού η Λιλίκα Μαντζίκα -όπως είναι το πατρικό όνομα της- είναι αρκετά ενεργή και σχολιάζει το προφίλ της Ελένης Μενεγάκη...

Πληροφορίες αναφέρουν πως τις ένωσε πέραν όλων των άλλων και η αγάπη τους για τον Μάκη Παντζόπουλο, με την πεθερά της παρουσιάστριας να αποσύρει τις όποιες ενστάσεις της, αφού είδε πόσο εκείνη αγαπάει τον γιο της.