Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Όταν δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται σε εκκλησάκι του 15ου αιώνα

Είχε γραφτεί παντού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Όταν δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται σε εκκλησάκι του 15ου αιώνα

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που το 2011 ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να παντρεύονται σε ένα όμορφο εκκλησάκι του 15ου αιώνα. Η είδηση είχε κάνει το γύρω του διαδικτύου ωστόσο, το ζευγάρι δεν την είχε επιβεβαιώσει ποτέ.

Όπως έγραφε το i-efimerida σε ένα άρθρο του, στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» το πιο ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα παντρευόταν στην πατρίδα του τραγουδιστή και στην εκκλησία Παναγία του Σκαλιού. Η ημερομηνία που είχε οριστεί ο γάμος ήταν η 29η Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή σήμερα ως η «Παναγία του Σκαλιού», η εκκλησία της Παναγίας της Θεοτόκου είναι ένα εντυπωσιακό μεσαιωνικό κτίσμα του 15ου αιώνα και στολίδι της περιοχής Αγγλαντζιάς. Αρχικά ήταν σκαμμένη στο βράχο, εκεί που βρίσκεται η σημερινή εκκλησία, όπου και χτίστηκε από κάτοικο της περιοχής Αγλαντζιάς, από τον Ιπποκράτη Βεροπλίδη. Πριν λίγες ημέρες έγιναν γνωστά μερικά άσχημα νέα για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη. Δείτε την απόφαση του ANT1.

2013: Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια "έπαιζε" σε παραλία όχι με τον Μιχαλή Χατζηγιάννη αλλά με γνωστό παρουσιαστή του ΣΚΑΙ

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να διατηρεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη εδώ και 10 χρόνια σχέση αλλά σπάνια εμφανίζονται μαζί στον φωτογραφικό φακό! Το 2013 το περιοδικό You είχε "τσακώσει" την Ζέτα να παίζει με τα κύματα της θάλασσας έχοντας στο πλευρό της γνωστό παρουσιαστή που σήμερα είναι στον ΣΚΑΙ και είναι πολύ καλός της φίλος.

Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά. Οι δυο τους είναι δεμένοι με τα δεσμά της φιλίας και μέχρι και σήμερα το έχουν παράδοση να κάνουν διακοπές μαζί. Δείτε εδώ φωτογραφίες από τις φετινές τους εξορμήσεις.

Η φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια από το 2013 στην παραλία

Ζέτα Μακρυπούλια διακοπές 2013