Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για το όνομα της μικρής Μαρινούλας

Γιατί αποφάσισαν να της δώσουν αυτό το όνομα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για το όνομα της μικρής Μαρινούλας

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, έζησαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, όταν βάφτισαν την μικρή Μαρινούλα σε μοναστήρι στο νησί της Άνδρου κάτω από άκρα μυστικότητα. Ωστόσο, ποια είναι η αλήθεια για το όνομα που της έδωσαν;

Η Ελένη ήθελε όπως γράφεται και τα 3 ονόματα να είναι εύηχα και να έχουν μέσα τα γράμματα ‘ρ’ και ‘α’, να μην έχουν υποκοριστικά και να έχουν λίγες συλλαβές. Το ίδιο ακριβώς λοιπόν, είχε κάνει όταν διάλεγε όνομα για τη Βαλέρια αλλά και για τη Λάουρα. Με την ίδια λογική επέλεξε και το όνομα Μαρίνα.

Επίσης λεγόταν πως λόγω του ότι η Ελένη Μενεγάκη έμαθε από τον γυναικολόγο της πως είναι έγκυος ανήμερα της Αγίας Μαρίνας και συγκεκριμένα στις 17 Ιουλίου, πήρε την απόφαση αυτή.

Ματέο Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα

Επίσης, μια θεωρία, θέλει το όνομα Μαρίνα να κρύβει από πίσω του μια ιστορία. Η Ελένη έμαθε τότε μια πολύ συγκινητική ιστορία για τη γιαγιά του Ματέο που την έλεγαν Μαρίνα και είχε μια πολύ δυνατή αγάπη με τον παππού του. Όταν εκείνος πέθανε στα βαθιά γεράματα η γιαγιά Μαρίνα τον ακολούθησε μετά από 7 μέρες μόνο, από τη στεναχώρια της. Δείτε ωστόσο, μια πολύ συγκινητική κίνηση που έκανε ο Ματέο Παντζόπουλος στην βάφτιση της μικρής.

Ματέο Παντζόπουλος: Η απόφαση που πήρε με την Ελένη Μενεγάκη για την μικρή Μαρινούλα

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία στα 4 παιδιά της και τους κάνει όλα τα χατίρια. Ωστόσο, με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο έχει πάρει μια κοινή απόφαση για την μικρή Μαρινούλα εδώ και πολλά χρόνια την οποία ακολουθούν μέχρι και σήμερα.

Η παρουσιάστρια από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ήθελε να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το είχε καταφέρει. Μπορεί κατά καιρούς να έβγαιναν πολλές φήμες, ωστόσο εκείνη ήταν που αν ίσχυε τις επιβεβαίωνε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Τα παιδιά της ήθελε να τα κρατά μακριά από τα media, για αυτό και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις ήταν πολύ σπάνιες, ενώ δεν ήθελε να δείχνει ούτε τα πρόσωπα τους.

Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες στην τελευταία της εκπομπή στον ALPHA, επέλεξε να τους αφήσει όλους άφωνους και να δείξει τα πρόσωπα και των 4 της παιδιών, αλλά και να δώσει ένα τρυφερό φιλί στο σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Στη στιγμή αυτή ωστόσο εντύπωση έκανε πως η μικρή Μαρίνα, ήταν αφοσιωμένη στο κινητό της και δεν κοίταξε καθόλου τις κάμερες την ώρα που την τραβούσαν, ακόμη και όταν η μαμά της πήγε να αγκαλιάσει τα κορίτσια της. Με αφορμή το γεγονός λοιπόν, αυτό θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr μια απόφαση που έχει πάρει η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος για την κορούλα τους.

Αυτή είναι η απόφαση που έχει πάρει Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος για την μικρή Μαρινούλα

Ματέο Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι θέλει η Μαρίνα να μην είναι "εθισμένη" όπως πολλά παιδιά της ηλικία της στο κινητό και για το λόγο αυτό όσο βρίσκονται κυρίως στα Άχλα της Άνδρου, έχει συγκεκριμένες ώρες την ημέρα για να κάθεται και να παίζει παιχνίδια, καθώς τις υπόλοιπες κάνει διάφορες δραστηριότητες με την μαμά της και τις αδερφές της.

«Μια εβδομάδα διακοπές σε ένα μικρό κτήμα- συγκρότημα, με 8 σπίτια σαν καλοκρυμμένο μυστικό, πάνω από μία παραλία ονειρική με τριμμένο βότσαλο. Τα παιδιά τρελάθηκαν εκεί», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη σε παλαιότερη συνέντευξη της και είχε συνεχίσει «Ήταν ελεύθερα να πηγαίνουν παντού, να παίζουν όλη μέρα. Κινητό δεν έπιανε, δεν υπήρχε τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, ο έξω κόσμος. Αυτές ήταν μέρες πραγματικής χαλάρωσης». Κάτι που αποδεικνύει πόσο λατρεύει η παρουσιάστρια το νησί και θέλει καθημερινά με την οικογένεια της να περνούν τις ημέρες τους όσο πιο κοντά γίνεται στη φύση.