Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Αυτά είναι τα 3 πρόσωπα που βάφτισαν την μικρή Μαρινούλα

Και δεν μιλάμε για τα αδέρφια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Αυτά είναι τα 3 πρόσωπα που βάφτισαν την μικρή Μαρινούλα

Η βάφτιση της μικρής Μαρινούλας, ήταν τότε η καλύτερη της χρονιάς, παρόλο που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και αυστηρά σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ήθελαν να κρατήσουν το γεγονός μόνο για τους ίδιους και να μην δημοσιευθεί πουθενά, ενώ 3 πρόσωπα βάφτισαν την μικρή και δεν μιλάμε για τους νονούς της.

Μόνη της η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, αφού δεν γνώριζε κανείς τίποτα.

Η Ελένη Μενεγάκη από την αρχή της καριέρας της στο χώρο της τηλεόρασης, ήθελε να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που ανά διαστήματα ακόμη και μέχρι σήμερα βγαίνουν πολλές φήμες στη δημοσιότητα.

Ωστόσο, την βάφτιση της μικρής Μαρίνας ήθελε να την ζήσει έτσι όπως ήθελε εκείνη, δηλαδή χωρίς να την νοιάζουν οι paparazzi.

Το μυστήριο έγινε ανήμερα της γιορτής του Αγίου Φανουρίου στη μονή Παναχράντου στην Άνδρο και το μυστήριο τέλεσαν οι τρεις μοναχοί της Μονής (Ευδόκιμος, Αέτιος, Φιλάρετος). Ενώ, νονοί όπως έχει γίνει γνωστό είναι τα αδέρφια της.

Αυτή είναι η Μονή Παναχράντου:

 Ελένη Μενεγάκη βάπτιση μικρής μαρίνας στο μοναστήρι

Δείτε εδώ, φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας με τον πατέρα της Ματέο Παντζόπουλο από τις διακοπές τους στην Άνδρο

Ελένη Μενεγάκη: Στην βάπτιση της μικρής Μαρίνας στόλισε το μοναστήρι από τα ΙΚΕΑ

Η Ελένη Μενεγάκη παρά το γεγονός πως κατάφερε να κρατήσει την βάπτιση της κόρης της, Μαρίνας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως στόλισε το μοναστήρι με πράγματα από τα ΙΚΕΑ για να μην την πάρει κανείς χαμπάρι.

Με αφορμή την γιορτή της μικρής σήμερα το Youweekly.gr θα σας κάνει ένα μοναδικό flashback!

«Όταν έκανα και εγώ τη βάφτιση της Μαρινούλας στο νησί, στην Άνδρο και επειδή δεν ήθελα να με καταλάβουν και όπως είδατε κανείς δεν το έμαθε ότι κάναμε βαφτίσια, πήγα στο μαγαζί στο Κηφισό ήξερα ότι χρειάζομαι σερβίτσια, ήξερα ότι χρειάζομαι λουλούδια για να στολίσω το τραπέζι, ότι χρειάζομαι πιατέλες, καρέκλες ευτυχώς δεν χρειαζόμουν που να τις κουβαλάω μέχρι την Άνδρο τα είχαν στο μοναστήρι...Έκανα μία σούπερ βάπτιση για σαράντα ανθρώπους. Το ευχαριστήθηκα», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια στην εκπομπή της στο παρελθόν.

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από την τελετή, δείχοντάς μας τις μπομπονιέρες αλλά και τις τρυφερές της στιγμές με τον Μάκη Παντζόπουλο. «Σήμερα η μικρούλα μας βαπτίστηκε. Μαρίνα είναι το όνομα που της έδωσαν τ' αδέρφια της που ήταν και οι νονοί της», είχε γράψει η Μενεγάκη τότε στο Twitter.

Ελένη Μενεγάκη βάπτιση μικρής μαρίνας

Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα με θαλασσινά στον ανακαινισμένο προαύλιο χώρο του ηγουμενείου της Μονής.