Ξέσπασε σε κλάματα η Kate Middleton στον γάμο της

Τα λόγια του Χάρι που τη συγκίνησαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα η Kate Middleton στον γάμο της

Μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία από τη μέρα του γάμου της Kate Middleton βγήκε στην επιφάνεια πριν από λίγο καιρό. Συγκεκριμένα, η ιστορία αυτή αναφέρει ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, δε δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα στον γάμο της μπροστά σε όλη τη βασιλική οικογένεια.

Στις 29 Απριλίου του 2011 τελέστηκε στο Λονδίνο με ιδιαίτερη λαμπρότητα, αν και ημιεπίσημα, ο γάμος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ της Ουαλίας, πρωτότοκου γιου του διαδόχου Καρόλου και επίδοξου διάδοχου του αγγλικού θρόνου, με την Kate Middleton. Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ γνώρισε την Kate Middleton το 2001, όταν και οι δύο σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα. Ο αρραβώνας τους, ο οποίος έλαβε χώρα στις 20 Οκτωβρίου 2010, ανακοινώθηκε στο κοινό στις 16 Νοεμβρίου 2010.

Τόσο η σχέση τους όσο και ο γάμος τους συγκέντρωσε την προσοχή των μίντια, με την τελετή του γάμου τους να μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο. Επίσης ο γάμος τους συγκρίθηκε με αυτόν των γονιών του Ουίλιαμ, Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνας, που έλαβε χώρα το 1981. Επίσης πολύ προσοχή δόθηκε στο ότι, παρά το γεγονός ότι η Kate Middleton ήταν κοινή θνητή (η οικογένειά της δεν είναι ούτε βασιλικής ούτε αριστοκρατικής καταγωγής), παντρεύτηκε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, και συγκεκριμένα τον μέλλοντα βασιλιά της Αγγλίας

Γι΄αυτό το λόγο ξέσπασε σε κλάματα στο γάμο της η Kate Middleton

Είναι αλήθεια ότι η Kate Middleton έχει άριστες σχέσεις με τον κουνιάδο της Χάρι. Ο αδερφός του Ουίλιαμ έδεσε από την πρώτη μέρα με τη νύφη του και οι δυο τους περνούσαν πολύ χρόνο μαζί.

Μπορεί πλέον οι σχέσεις τους να είναι ιδιαίτερα τεταμένες μετά τον ερχομό της Μέγκαν Μαρκλ και την απόφαση του Megxit, ωστόσο ο Χάρι πάντα έτρεφε μεγάλη συμπάθεια για την Kate Middleton.

Έτσι, τη μέρα του γάμου της, ο τότε Δούκας του Σάσεξ είχε πάρει το μικρόφωνο στη δεξίωση και είχε βγάλει έναν πολύ συγκινητικό λόγο για τη σχέση των νεόνυμφων, κάνοντας την Kate Middleton να βάλει τα κλάματα από τη συγκίνηση.

Kate Middleton γάμος