Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η ιστορία με τον Ματέο Παντζόπουλο και τη μικρή Μαρινούλα που δεν γνώριζε κανείς

Την είχε αποκαλύψει η Ελένη Μενεγάκη

Η ιστορία με τον Ματέο Παντζόπουλο και τη μικρή Μαρινούλα που δεν γνώριζε κανείς
STORIES 16.08.2020 10:44
Από Youweekly Team

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε μία μέρα, σε μία εκπομπή της, να διηγηθεί στους τηλεθεατές της, μία απίστευτη ιστορία για τον σύζυγό της, Ματεό Παντζόπουλο και την κόρη τους, τη μικρή Μαρινούλα την οποία δεν γνώριζε κανείς!

Η παρουσιάστρια είχε ανέκαθεν άριστες σχέσεις με το κοινό της και έτσι πολύ συχνά μέσα από τις εκπομπές της, επέλεγε να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και από την οικογένειά της με τους τηλεθεατές της.

Η Μαρίνα πρωταγωνιστούσε συνήθως σε αυτές τις ιστορίες, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί και στον Ματέο Παντζόπουλο, ο οποίος γενικά αποφεύγει όσο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας και δεν διστάζει να το δείξει.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει λοιπόν και στη διάρκεια της καραντίνας, όταν είχε μιλήσει για ένα απίστευτο περιστατικό που είχε λάβει χώρα, με πρωταγωνιστές τον άντρα της και τη μικρή της κόρη.

Ελένη Μενεγάκη Ματεό Παντζόπουλος

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία που διηγήθηκε η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματεό Παντζόπουλο και τη μικρή Μαρινούλα που δεν γνώριζε κανείς

«Νομίζω ότι αρκετοί από εμάς που δεν ήταν η ζωή μας με περπάτημα, τώρα γυμναστήκαμε λίγο παραπάνω. Αυτό το κομμάτι μπήκε στη ζωή μας και το αγαπήσαμε και θα το κρατήσουμε. Το περπάτημα δεν είναι τόσο ζόρι όσο νομίζαμε.

Είμαι του γρήγορου περπατήματος. Επειδή δεν περπατάω, νόμιζα θα σέρνομαι αλλά είδα ότι και νιώθεις καλά αλλά ο καθένας έχει το ρυθμό του. Βγήκαμε μια ημέρα με τον Μάκη, την μικρή και το σκύλο βόλτα και χαθήκαμε. Κάποιον χαιρέταγε από μακριά και επειδή εγώ συνεχίζω να πηγαίνω γρήγορα και κάποια στιγμή μέσα στα δασάκια, δεν ήμασταν στην άσφαλτο και γυρνάω και έλεγα που πήγαν.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου λέει “που πήγες ρε αγάπη μου;” του λέω “ξέρω εγώ, το δασάκι ακολουθώ”. Χανόμαστε και μεταξύ μας», εξήγησε η ίδια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ματέο Παντζόπουλος: Η απόφαση που πήρε με την Ελένη Μενεγάκη για την μικρή Μαρινούλα

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Αυτά είναι τα 3 πρόσωπα που βάφτισαν την μικρή Μαρινούλα

Share