Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι σκέψεις για αγορά ξενοδοχείου στην Λευκάδα

Δεν έγινε τελικά ποτέ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι σκέψεις για αγορά ξενοδοχείου στην Λευκάδα

Το 2018 ήταν που η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο, σκεφτόντουσαν όπως είχε γραφτεί να αγοράσουν ξενοδοχείο στο όμορφο νησί της Λευκάδας. Μπορεί τότε η παρουσιάστρια να βρισκόταν ακόμη στο χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο ασχολιόταν και με τις τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς ο σύζυγός της όπως γνωρίζουμε διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στα Άχλα της Άνδρου.

Έτσι, όταν έμαθαν την περίοδο εκείνη, πάντα μαζί με τον Ματέο, για μια ξενοδοχειακή μονάδα που πωλείται στη Λευκάδα, έσπευσαν αμέσως, όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, να δουν περί τίνος πρόκειται και να διερευνήσουν την πιθανότητα να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτες και να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στο Ιόνιο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα μικρό ξενοδοχείο, σε ειδυλλιακό σημείο, πάνω από τη θάλασσα, κάτι αντίστοιχο με τα Αχλα δηλαδή, καθώς ούτως ή άλλως αυτός είναι και ο στόχος του ζευγαριού: Να το μετατρέψουν σε μια μονάδα ανάλογη με το οικολογικό κατάλυμα που έχουν δημιουργήσει στην Ανδρο, ένα καταφύγιο και ησυχαστήριο για λίγους και εκλεκτούς φίλους και πελάτες τους.

Οι δύο τους όπως έγραψε το δημοσιεύμα του Ciao, ενθουσιάστηκαν με το σημείο και βρισκόντουσαν πάρα πολύ κοντά στην τελική συμφωνία. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά ποτέ.

Πηγή: Ciao

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, η Ελένη Μενεγάκη κάνει συζητήσεις για να ανοίξει εστιατόριο στην Αθήνα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Νέα φωτογραφία μέσα από το «παλάτι» ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο

Ο Ματέο Παντζόπουλος έχει δημιουργήσει έναν εκπληκτικό χώρο στην Άνδρο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του και ο αδερφός της συζύγου του, Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος. Μάλιστα ο τελευταίος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε μία νέα φωτογραφία από το "παλάτι" του γαμπρού του!

Ο Θοδωρής Μισόκαλος είναι λάτρης του νησιού και έτσι περνάει πολύ μεγάλο μέρος των διακοπών του στα Άχλα, παρέα με την αδερφή του και τα ανίψια του.

Σήμερα, έκανε βόλτα στο ξενοδοχείο μαζί με έναν φίλο του και έτσι ανέβασε μία φωτογραφία από τον τεράστιο κήπο του Όναρ!

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία μέσα από το "παλάτι" του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο

Ματεό Παντζόπουλος Όναρ

Δείτε εδώ και τα σχέδια που καταστρώνει η Ελένη Μενεγάκη για τη νέα σεζόν!