Σοφία Δανέζη: Με μικροσκοπικό μπικίνι η παίκτρια του Big Brother - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Φωτογραφίες από το 2016!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοφία Δανέζη: Με μικροσκοπικό μπικίνι η παίκτρια του Big Brother - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η πρεμιέρα του Big Brother έγινε εχθές και μία από τις παίκτριες που μας τράβηξε την προσοχή ήταν η Σοφία Δανέζη, η τραγουδίστρια του ριάλιτι. Εμείς σας έχουμε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από μία εμφάνιση που είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι!

Η 32χρονη Σοφία Δανέζη είναι τραγουδίστρια και έχει συνεργαστεί με Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή, Θάνο Πετρέλη κ.ά.

Δυναμική και φιλόδοξη, θεωρεί πως μετά το Big Brother θα την περιμένει αναγνώριση και επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι, ενώ να σημειώσουμε ότι είναι και η πρώτη παίκτρια που θα ξεκινήσει καυγά μέσα στο σπίτι - δείτε εδώ!

Σοφία Δανέζη μαγιό
Σοφία Δανέζη Big Brother

Big Brother: Τα σημάδια στο σώμα της Ραμόνα Μορσάνου και η αλήθεια για το ατύχημα που τη συγκλόνισε

Στη χθεσινή πρεμιέρα του Big Brother γνωρίσαμε μία από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες που δεν είναι άλλη από τη Ραμόνα Μορσάνου, η οποία θέλησε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το ατύχημα που είχε σε ηλικία 7 ετών και για τα σημάδια που έχει πάνω στο σώμα της.

Η διαγωνιζόμενη από τη Ρουμανία έχει έρθει με σκοπό να τα «σαρώσει» όλα μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» και να διεκδικήσει δυναμικά τα 100.000 ευρώ!

Η Ραμόνα Μοροσάνου κατάγεται από τη Ρουμανία και είναι 37 ετών. Έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο. Μικρότερη, ήταν πρωταθλήτρια στο τένις… μάλιστα ήταν στους 10 καλύτερους παίκτες της Ρουμανίας. Όποιος την δει, δεν μπορεί παρά να παρατηρήσει το σήμα κατατεθέν της… τα άπειρα τατουάζ σε όλο το σώμα της!

O λόγος για τον οποίο έχει όλα αυτά τα τατουάζ στο σώμα της είναι γιατί πριν από πολλά χρόνια, είχε ένα σοβαρό ατύχημα που της άφησε σημάδια σε όλο το σώμα, ενώ αξίζει να δείτε και την ιστορία του γνωστού youtuber που μπήκε στο σπίτι!