Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το "άγνωστο" στιγμιότυπο από τον ALPHA με τον Ματέο Παντζόπουλο - "Έτρεξε" στην αγκαλιά του η μικρή Μαρίνα

Δεν το είδε σχεδόν κανείς

Το
STORIES 22.09.2020 18:51
Από Youweekly Team

Ο Ματέο Παντζόπουλος έχει τεράστια αδυναμία στην μικρή Μαρίνα και αυτό το αποδεικνύει το "άγνωστο" για πολλούς στιγμιότυπο από την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA. Η κόρη του "έτρεξε" στην αγκαλιά του.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου, γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 2015 και από τότε έχει γεμίσει με απέραντη ευτυχία τους γονείς της αλλά και τα αδέρφια της.

Στην τελευταία μάλιστα εκπομπή της Ελένης, είδαμε μια σκηνή στην οποία η Μαρινούλα, κουράστηκε και "έτρεξε" στην αγκαλιά του μπαμπά της.

Ο τρυφερός μπαμπάς μιλά στο κορίτσι και προσπαθεί να την ηρεμήσει ενώ το πλάνο φεύγει από εκεί και δεν βλέπουμε τη συνέχεια. Δείτε βέβαια το βίντεο όπου μας δείχνει τα πρόσωπα τους μπροστά στην κάμερα.

Ματέο Παντζόπουλος Μαρίνα τελευταία εκπομπή Ελένης Μενεγάκη

Ματέο Παντζόπουλος: Κόντεψε να "κάψει" την Άνδρο για την μικρή Μαρινούλα - Τι συνέβη

Τρομερό αποκλειστικό σας έχω και σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr! Πριν από λίγες ημέρες πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει πως ετοιμάζεται τρικούβερτο γλέντι στην Άνδρο για την γιορτή της μικρής Μαρινούλας και... επανήλθα σήμερα με όλες τις νέες πληροφορίες! Ο μπαμπάς της, Ματέο Παντζόπουλος μαζί με την Ελένη Μενεγάκη φυσικά είχαν ετοιμάσει της... Παναγιάς τα μάτια για την μικρή τους.

Κάθε χρόνο, είναι γνωστό πως όλη η οικογένεια μαζεύεται και γιορτάζει αυτή την ημέρα χαράς και με το παραπάνω! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πέσει μέχρι και μπαλωθιές για την οικογένεια του Παντζόπουλου! Αν μη τι άλλο η Ελένη Μενεγάκη ξέρει πως να περνάει καλά με την αγαπημένη της οικογένεια.

Τι συνέβη στην Άνδρο την ημέρα που είχε γιορτή η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Ματέο Παντζόπουλος πάρτι στο Όναρ για την μικρή Μαρινούλα

Πληροφορίες μου, αποκλειστικές αναφέρουν πως στήθηκε ένα τεράστιο γλέντι στο Όναρ με όλη την οικογένεια αλλά και τους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους. Χοροί και τραγούδια μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες. Η μικρή Μαρίνα, μάλιστα, που έχει μεγαλώσει αρκετά όπως είδαμε και στην πρόσφατη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από την ίδια την Ελένη, χαμογελούσε και πήγαινε στην αγκαλιά των ανθρώπων που είχε πολύ καιρό να δει λόγω και του κορωνοϊού που μας είχε κρατήσει όλους σπίτι.

Βέβαια, γνωρίζοντας πως η Ελένη Μενεγάκη έχει και την φοβία της για τον ιό φρόντισε να είναι λίγοι και καλοί στο γλέντι και τήρησε όλες τις αποστάσεις που έπρεπε αφού είχε φροντίσει να γίνει σε ανοιχτό χώρο. Να τονίσω πως μου μετέφεραν ότι κάποια φαγητά τα έφτιαξε η ίδια με τα χεράκια της αφού τώρα θέλει να ξεκινήσει να μπαίνει για τα καλά στο mood της νοικοκυράς...

Τέλος, ο μπαμπάς Ματέο Παντζόπουλος, όπως μου μετέφερε η πηγή μου, εκείνη την ημέρα είχε βγει για ψώνια στην χώρα της Άνδρου και γύρισε στο Όναρ με αρκετά κουτιά από δώρα στο αυτοκίνητό του...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Στην παραλία με την μικρή Μαρινούλα - 2 σπάνια κλικ

Ματέο Παντζόπουλος: Η απόφαση που πήρε με την Ελένη Μενεγάκη για την μικρή Μαρινούλα

Share