Με έντονο μπούστο και γαλάζιο φόρεμα - Αξέχαστη εμφάνιση της Φαίης Σκορδά το 2008

Φωτογραφία - ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με έντονο μπούστο και γαλάζιο φόρεμα - Αξέχαστη εμφάνιση της Φαίης Σκορδά το 2008

Ένα throwback κάνει το Youweekly.gr και σας μεταφέρει στο 2008 όπου η Φαίη Σκορδά είχε κάνει μια πραγματικά αξέχαστη εμφάνιση με ένα γαλάζιο φόρεμα.

"Πολύ μπλα μπλα" και πολύ νάζι και πόζα. Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, το 2006 η Φαίη Σκορδά κατέβηκε στην Αθήνα για να γίνει σταρ της TV και τα κατάφερε. Λίγο το γλυκό της χαμόγελο, λίγο τα μακριά της πόδια που πρωταγωνίστησαν σε κάθε πλάνο, λίγο το ζουμερό της μπούστο που ξεχείλιζε, η Φαίη δεν άργησε να γίνει η αγαπημένη του κοινού από τα πλατό του ALTER.

Σήμερα, ωστόσο, έχει αγκαλιά την πιο chic εικόνα της μέσα από φορέματα επώνυμων brands, απάλυνε το μακιγιάζ της και φυσικά δεν θυμίζει σε τίποτα τη Φαίη των 00s...

Αυτή είναι η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά το 2008

Φαίη Σκορδά 2008

Παρόμοια εμφάνιση, αλλά με πράσινο φόρεμα, είχε κάνει το 1998 η Ελένη Μενεγάκη! Δείτε εδώ φωτογραφία.

Για ψώνια με μίνι μαύρο φόρεμα η Φαίη Σκορδά

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr «τσάκωσε» χθες τη Φαίη Σκορδά στη Γλυφάδα για ψώνια, μαζί με τον γιο της, Γιάννη Λιάγκα. Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα μίνι μαύρο φόρεμα και όπως μπορείτε να φανταστείτε τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, αφού τελείωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με το Πρωινό, πήρε τον γιο της και οι δυο τους έκαναν μία βόλτα στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με μίνι μαύρο φόρεμα

Η Φαίη Σκορδά έκανε ένα πολύ urban ντύσιμο, με ένα μαύρο κοντό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με τα πιο στιλάτα αρβυλάκια που θέλουν να έχουν στην συλλογή τους όλες οι γυναίκες. Τα βλέμματα βέβαια έπεσαν πάνω στη μάσκα της, που ήταν ασορτί με το ρούχο της και είχε πάνω στρας. Δείτε εδώ και μερικά άσχημα νέα που κυκλοφόρησαν για τη Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά γιος ΛάγκαςΦαίη Σκορδά Γλυφάδα