Απίστευτη μετάλλαξη της Τατιάνας Στεφανίδου - Αγνώριστη σε φωτογραφία του 2007

Throwback!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτη μετάλλαξη της Τατιάνας Στεφανίδου - Αγνώριστη σε φωτογραφία του 2007

Μετά το χθεσινό throwback που σας κάναμε με φωτογραφία από το παρελθόν της Φαίης Σκορδά, σήμερα θα σας μεταφέρουμε στο 2007 και στο πόσο αγνώριστη ήταν τότε η Τατιάνα Στεφανίδου!

Μπορεί φέτος να απουσιάζει (μέχρι στιγμής αφού έκλεισε με τον ALPHA) από τη μικρή οθόνη, ωστόσο, η Τάτι είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και η νούμερο 1 αγαπημένη του φακού.

Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, που από την πρώτη στιγμή έκανε τα κεφάλια να γυρνάνε στο πέρασμά της τόσο με το όμορφό της πρόσωπο όσο και με το καλογυμνασμένο της σώμα. Η πανέμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πολλών εκδηλώσεων, 13 χρόνια μετά παραμένει το ίδιο λαμπερή και γοητευτική αποδεικνύοντας πως η γυναικεία ομορφιά και τα διαμάντια είναι δυο αξίως που παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο!

Η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου από το 2007

Τατιάνα Στεφανίδου 2007

"Πόλεμος" για μια φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου - Τι συνέβη;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε μία φωτογραφία και δημιουργήθηκε κανονικός «πόλεμος» στα σχόλια με αφορμή τη λεζάντα που αποφάσισε να προσθέσει από κάτω.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Σήμερα, θέλησε να δείξει το επιτυχημένο outfit που κατάφερε να συνδυάσει και έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της: «Η διάθεσή μου εξαρτάται από το πόσο ωραία είναι τα μαλλιά μου», προσθέτοντας δίπλα φατσούλες που γελάνε.

Τατιάνα Στεφανίδου instagram

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ωστόσο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι θεώρησαν άτοπη την άποψή της. Άλλοι πάλι απάντησαν και εξήγησαν πως η παρουσιάστρια το κάνει με χιούμορ.

Βέβαια χαμός έγινε και με μία τσάντα που κρατούσε πρόσφατα. Δείτε εδώ πόσο κόστισε!

Τατιάνας Στεφανίδου τσακωμός ανάρτηση