Με ζαρτιέρες και εσώρουχα η Άντζελα Δημητρίου - Καυτό υλικό

Άκρως αποκαλυπτική

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με ζαρτιέρες και εσώρουχα η Άντζελα Δημητρίου - Καυτό υλικό

Στην φόρα έχουν βγει οι καυτές φωτογραφίες της Άντζελα Δημητρίου από το περιοδικό PlayBoy που φωτογραφήθηκε το 1988.

Επιβεβαιωμένα, ήταν η χρονιά της τραγουδίστριας εφόσον το Φωτιά στα Σαββατόβραδα ήταν το νούμερο ένα τραγούδι και συμμετείχε στην ταινία "Άντζελα ο Πειρασμός".

Ποια άλλη θα μπορούσε εκείνη την χρονιά λοιπόν να γίνει εξώφυλλο στο πολυσυζητημένο περιοδικό;

Η Άντζελα Δημητρίου φωτογραφίζεται γυμνή, με κόκκινο μαλλί και εντυπωσιακά σκουλαρίκια στον φακό του Ντίνου Διαμαντόπουλου και είναι άκρως εντυπωσιακή. Έτσι είναι το πρόσωπο της χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Συγκεκριμένα, το άρθρο ανέφερε: «Τα περιοδικά την βαφτίζουν βασίλισσα της νύχτας, τη θέλουν σαν την πιο ακριβοπληρωμένη αυτήν την εποχή. Μα η ίδια μένει πάντα η ίδια. Το χαμόγελό της είναι πηγαίο, αληθινό, ζεστό, προκλητικό, είτε σε υπουργό χαμογελά, είτε σε σ’ έναν ανώνυμο θαυμαστή της. Η Άντζελα είναι μια ατελείωτη πηγή ζεστασιάς, ζωής, μια αστείρευτη πηγή τέχνης όταν τραγουδά και μια πρωτόγνωρη πηγή πόθου και πάθους όταν την αντικρίζεις. Γι αυτό και όταν τη ρώτησα «Αλήθεια θα φωτογραφηθείς για το Playboy;» μου απάντησε με το μοναδικό αυθορμητισμό της: «Γιατί όχι; Ο Θεός μας έπλασε γυμνούς, κι εγώ δεν ντρέπομαι για το σώμα μου…»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

άντζελα δημητρίου Playboy

άντζελα δημητρίου εξώφυλλο

Playboy φωτογραφίες της άντζελα δημητρίου

playboy φωτογραφίες άντζελα δημητρίου

άντζελα δημητρίου εξώφυλλο στο playboy

άντζελα δημητρίου καυτό υλικό

άντζελα δημητρίου καυτές φωτογραφίες

Άντζελα Δημητρίου: Ανέβασε φωτογραφία της από το 1993 και μείναμε άφωνοι

Ταξίδι στον χρόνο, με την Άντζελα Δημητρίου να ανεβάζει μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει στον φακό του Τάκη Διαμαντόπουλου. Μάλιστα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι από το 1993.

Ένα flashback έκανε η γνωστή τραγουδίστρια που μας έδειξε μια φωτογραφία της από τα παλιά. Πρόκειται για μια εικόνα που έχει τραβηχτεί σχεδόν 17 χρόνια πριν και σε αυτή βλέπουμε την τραγουδίστρια να ποζάρει με ένα μπεζ καπέλο, που μας θυμίζει άπειρα τα δοξασμένα 90ς.

"Ladymemories. Αναμνήσεις και στιγμές" γράφει μεταξύ άλλων στον ποστ που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram και φυσικά έδωσε και τα εύσημα στον γνωστό φωτογράφο, που τράβηξε το συγκεκριμένο κλικ.