Εισήχθη σε ψυχοθεραπευτήριο σε άσχημη κατάσταση η Αθηνά Ωνάση - Τι συνέβη

Οι τραγικές στιγμές που βίωσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εισήχθη σε ψυχοθεραπευτήριο σε άσχημη κατάσταση η Αθηνά Ωνάση - Τι συνέβη

Η Αθηνά Ωνάση εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Βέλγιο, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η χρυσή κληρονόμος σύμφωνα με δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας δεν άντεξε τον γάμο του πρώην συντρόφου της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο με τη Ντενίζ Σεβέρο.

Η εισαγωγή της Ωνάση στο νοσοκομείο ήταν αποτέλεσμα της έντονης ψυχολογικής πίεσης που δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα, ενώ ο φιλικός της κύκλος συνδυάζει την συμπεριφορά της με εκείνη της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση, μετά το διαζύγιο της από τον Τιερί Ρουσέλ.

Η Αθηνά Ωνάση λοιπόν εισήχθη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Βελγίου με έντονα ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Εκτός από τον γάμο, ένας λόγος που γίνεται πιο έντονη η κατάθλιψη είναι η κόρη του Αλβάρο, Βίβιαν. Η Ωνάση μεγάλωσε τη μικρή σαν να είναι δικό της παιδί παρέχοντας της σε όλα τα εφόδια σε διαβίωση και σε σπουδές αλλά και στο να γίνει πολύ καλή ιππέας. Λίγο μετά το διαζύγιο και πριν τον γάμο του Αλβάρο, της δήλωσε ότι δεν θέλει να έχει καμιά σχέση μαζί της.

Πηγή: alphanews.live

Δείτε εδώ φωτογραφίες ντοκουμέντο από ένα άσχημο ατύχημα που είχε προσφάτως!

Πλημμυρίζει από ευτυχία ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση - Το βίντεο από τη γέννα του παιδιού του

Από ευτυχία πλημμυρίζει ο πρώην σύζυγός της Αθηνάς Ωνάση. Ο Ντόντα Μιράντα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η μητέρα του παιδιού του δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο από την στιγμή της γέννας.

«Δεν πιστεύω ακόμα ό,τι έχω ζήσει. Στις 06/08/2020, στις 10:47 μ.μ., γεννήθηκε ο γιος μου, Álvaro Severo de Miranda, 3.600 κιλά, με φυσιολογικό τοκετό. Η πιο αξέχαστη και συναρπαστική στιγμή της ζωής μου. Ένα μείγμα συναισθημάτων, χαράς αισθήσεων και πόνων.

Πρέπει απλώς να ευχαριστήσω τον σύζυγό μου @dodamiranda, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την εξαιρετική ιατρική ομάδα του για ό, τι έκαναν για μένα. Αγαπημένε μου γιε, σε αγαπώ ως το άπειρο, αγόρι μου! Ευχαριστώ πολύ Θεέ μου!», έγραψε σε ανάρτηση της η Denize για το πρώτο της παιδάκι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε ένα βίντεο το οποίο πρόκειται σίγουρα να σας συγκινήσει, ενώ δείτε εδώ και εικόνες από το λαμπερό baby shower που έκαναν λίγο πριν την γέννηση του γιου τους.