Κούκλα και άτακτη η αδερφή της Βασίλισσας Ελισάβετ - Παντρεύτηκε παντρεμένο! Δείτε το πρόσωπό της

Σπάνιο υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κούκλα και άτακτη η αδερφή της Βασίλισσας Ελισάβετ - Παντρεύτηκε παντρεμένο! Δείτε το πρόσωπό της

Άστατη ζωή όμως έκανε και η μικρότερη αδελφή της Ελισάβετ, Μαργαρίτα. Ήταν εξωστρεφής, αγαπητή από τον κόσμο και έκανε τη ζωή της. Δημιούργησε ερωτικό δεσμό με έναν παντρεμένο υπάλληλό της, τον Πίτερ Τάουνσεντ.

Όταν εκείνος πήρε διαζύγιο, η Ελισάβετ δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της για να παντρευτούν. Η Μαργαρίτα παντρεύτηκε τον φωτογράφο Άντονι Άρμστρονγκ, ωστόσο, χώρισαν καθώς κανείς από τους δύο δεν ήταν πιστός. Έπινε, κάπνιζε, προκαλούσε συνεχώς με εξώφυλλα και πέθανε το 2002. Ωστόσο, ο λαός αγαπούσε πολύ την άτακτη πριγκίπισσα.

Αυτή είναι η αδερφή της Βασίλισσας Ελισάβετ

αδερφή της Βασίλισσας Ελισάβετ

Δείτε εδώ το γυμνό πορτρέτο που είχε κάνει και ξεσήκωσε την Βασίλισσα Ελισάβετ!

Στη φόρα οι κρυφές εικόνες της Βασίλισσας Ελισάβετ - Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Στη φόρα βγήκαν κρυφές εικόνες της βασίλισσας Ελισάβετ, που την βλέπουμε σε ορισμένα σπάνια για αυτή στιγμιότυπα. Έτσι δεν θα την έχετε ξαναδεί. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Ειδικότερα η βρετανική εφημερίδα Daily Mail έδωσε στην δημοσιότητα αδημοσίευτες μέχρι ήμερα φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ καθώς ήταν να ξεκινήσει αυτές τις ημέρες το Royal Windsor Horse Show. Πρόκειται για ένα ιππικό show το οποίο απολαμβάνει ιδιαίτερα η βασίλισσα.

Μάλιστα να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά μόλις στην ιστορία του που ακυρώνεται και αυτό συνέβη φυσικά λόγω και των όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την πανδημία του κορωνοϊού. Να σας πούμε δε ότι το συγκεκριμένο event, στο οποίο παρευρίσκεται κάθε χρόνο όλη η βασιλική οικογένεια, ξεκίνησε το 1943.

Φέτος λοιπόν ήτα να γίνει από τις 13 ως και τις 17 του Μάη, ωστόσο όπως προαναφέραμε οι εξελίξεις με τον ιό άλλαξαν τα σχέδια και έτσι στη θέση του θα προβληθεί μια μορφή εικονικής αναπαράστασης στην επίσημη ιστοσελίδα του Royal Windsor Horse Show.

Αυτές είναι οι κρυφές εικόνες της βασίλισσας Ελισάβετ που βγήκαν στην φόρα με αφορμή το ιππικό event - Έτσι δε την έχουμε ξαναδεί

Η βρετανική εφημερίδα λοιπόν για να τιμήσει το event έδωσε στη δημοσιότητα μερικές εικόνες της βασίλισσας οι οποίες είναι τραβηγμένες 38 ολόκληρα χρόνια πριν και έτσι δεν θα την έχετε ξαναδεί. Σε αυτές την βλέπουμε μαζί με τον Πρίγκιπα Φίλιππο και τον Πρίγκιπα Έντουαρντ.

Όπως θα δείτε η βασίλισσα, που μας αιφνιδίασε όλες καθώς σταματά τις δημόσιες εμφανίσεις της - δείτε εδώ τι έχει συμβεί - είναι σαφώς πιο νέα αλλά και χαμογελαστή.

Δείτε τις εικόνες ου ακολουθούν, δεν θα πιστεύετε ότι αυτή είναι η βασίλισσα Ελισάβετ

βασίλισσα Ελισάβετβασίλισσα Ελισάβετ κρυφές εικόνεςβασίλισσα Ελισάβετ στο Royal Windsor Horse Show