Κούκλος και μικρότερος ο πρώην της Μελίνας Ασλανίδου - Δείτε φωτογραφίες του

Γιατί χώρισαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κούκλος και μικρότερος ο πρώην της Μελίνας Ασλανίδου - Δείτε φωτογραφίες του

Πρόκειται για μία σχέση που μόνο λίγοι θυμούνται. Πριν από τον τωρινό της σύντροφο, η Μελίνα Ασλανίδου τα είχε με έναν κούκλο μελαχρινό, ο οποίος μάλιστα ήταν και μικρότερος της. Παρακάτω θα δείτε μερικές κοινές φωτογραφίες τους.

Η σχέση τους κράτησε περίπου 11 μήνες και έκτοτε, η τραγουδίστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της αφού εδώ και καιρό βρίσκεται σε σχέση με τον Βασίλη Μουντάκη.

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου

Ο Μιχάλης Καμπουράκης ήταν ο τότε σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου. Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους το 2015 και όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα της εποχής, το έκαναν σε πολύ φιλικό κλίμα χωρίς να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιχάλης Καμπουράκης Μελίνα Ασλανίδου
Ασλανίδου πρώην σύντροφος

Δείτε πως κυκλοφορεί η Μελίνα Ασλανίδου στο σπίτι με τον σύντροφό της - Αισθησιακή... φωτογραφία!

Η Μελίνα Ασλανίδου εδώ και αρκετό καιρό, από την καραντίνα δηλαδή, έχει μετακομίσει στο σπίτι της στη Κρήτη, για να βρίσκεται κοντά στον σύντροφό της, Βασίλη Μουντάκη. Σήμερα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας έδειξε πως είναι να είσαι... αισθησιακή νοικοκυρά!

"Νοικοκυρές όλου του κόσμου ενωθείτε"¨, έγραψε στη λεζάντα η Μελίνα και πόζαρε με αισθησιακό κορμάκι κρατώντας το σίδερο στο χέρι. Οι followers της από κάτω στα σχόλια, εκστασιάστηκαν!

Μελίνα Ασλανίδου πως κυκλοφορεί στο σπίτι

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Μελίνα βρισκόταν σε πένθος. Δείτε εδώ την ανατριχιαστική ανάρτησή της.

Στιγμές ευτυχίας για την Μελίνα Ασλανίδου - Η ανάρτηση και η αναφορά στον σύντροφό της

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της η Μελίνα Ασλανίδου, η οποίο γιόρτασε με ένα ξεχωριστό πάρτι τα γενέθλια της. Σε μια ανάρτηση της τους ευχαρίστησε όλους, ανάμεσα τους και τον σύντροφό της, Βασίλη Μουντάκη.

Η τραγουδίστρια διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του κομμωτή από την Κρήτη, ενώ δίπλα της έχει πρόσωπα που την αγαπούν και την στηρίζουν σε όλα.

Λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου δεν γιόρτασε τα γενέθλια της σε κάποιο μαγαζί, αλλά σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα, αν μπορούμε να καταλάβουμε από τη φωτογραφία στο προαύλιο κάποιας εκκκλησίας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις στιγμές που πέρασαν όλοι μαζί, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει μέσω της ανάρτησης όλους όσους της ευχήθηκαν και σε όσους βρέθηκαν στο πλευρό της.

«About my birthday. Τα γιόρτασα οικογενειακά δυο φορες ...Σας ευχαριστώ ολους σας ολόψυχα είστε για μένα όλοι μοναδικοί και άξιοι, μοναδικές ψυχές σας αγαπώ & σας ευχαριστώ που είστε και είμαι στην ζωή σας ...ιδιαίτερα την ηθική αυτουργό των εκπλήξεων @oi_nostimies_tis_mairis , τον σύντροφο μου @vasilis.mountakis , την χρόνια φίλη και ηχοληπτρια μου @agel1na το χαμογελαστό μου @manos_tbs το ταλέντο μας @andreas.konstantinidis τον υπέρ ταλαντούχο μας @kanarakispantelis_official τον ευρηματικό @dimitris_mountakis την δεσποινίς άδραξε την μέρα φορ εβερ @limbalimba την εκπρόσωπο της φαμίλιας @pennyvogiatzaki την αγαπημένη μου @larousjewelry το κοριτσάκι μου @dimakou_maria και το αστεράκι μου @kathrintheo καθώς και το κοριτσάκι μας @xrusaxrlυπέρτατη υγεία , υπέρτατη χαρά , εύχομαι σε όλους μας , ηρεμία γαλήνη και ανιδιοτελή αγάπη στην ζωή μας ευχαριστώ ξανά μανα και στα δικά σας ... εγώ έκλεισα και για φέτος με τεράστια χαρά και ικανοποίηση #proud #happybirthday #birhdaycake #birthdaygirl #surprisebirthday»


Να σημειώσουμε πως η Μελίνα Ασλανίδου γιόρτασε και πριν λίγες ημέρες τα γενέθλιά της και έτσι αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίο γίνεται μία άτυπη αποκάλυψη για την ηλικία της. Η ανάρτησή της μάζεψε χιλιάδες likes μέσα σε λίγα λεπτά.