Ναταλία Γερμανού: Ο 26χρονος που της είχε κλέψει την καρδιά - Φωτογραφίες που φιλιούνται

Η σχέση που απασχόλησε φουλ τα μέσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ναταλία Γερμανού: Ο 26χρονος που της είχε κλέψει την καρδιά - Φωτογραφίες που φιλιούνται

Η Ναταλία Γερμανού το έχει δηλώσει: «Είμαι μια γυναίκα που την προτιμούν οι νεότεροι άντρες». Θυμάστε ποιος ήταν ο 26χρονος ηθοποιός που μπήκε στην ζωή της και τον ερωτεύτηκε παράφορα;

Η Ναταλία Γερμανού μπορεί να μην ανήκει στην πρώτη γραμμή των «καυτών» γυναικών της ελληνικής showbiz, όμως, σίγουρα είναι μία από τις πιο περιζήτητες. Και είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις, που όταν δε βρίσκεται σε μόνιμο δεσμό, της χρεώνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα και από ένα νέο σύντροφο. Με αφορμή τις νέες της δηλώσεις για την σχέση που έχει τώρα, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μια από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής της.

Αυτός είναι ο 26χρονος ηθοποιός που είχε σχέση η Ναταλία Γερμανού

Ο λόγος για τον Μάνο Ιωάννου. Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, η σχέση της με τον 26χρονο ηθοποιό κράτησε 2,5 ολόκληρα χρόνια

Ναταλία Γερμανού σχέση με 26χρονο

Με αυτόν τον ηθοποιό μοιάζει ο σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού! Έγινε η αποκάλυψη!

Η παρουσιάστρια όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή του Τάκη Χατζή βρίσκεται σε σχέση αλλά την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το Πρωινό με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ ανέφερε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε στα μέσα του 2019. Ο σύντροφός της, ο ποίος δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομα όνομα του είναι στέλεχος στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και είναι δύο χρόνια μικρότερος της Ναταλίας, 52 χρονών.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως είναι διαζευγμένος και πως έχουν μια πολύ ήρεμη. Η Ναταλία για πρώτη φορά θέλει να κρατήσει για τον εαυτό της αυτό το γεγονός στη ζωή της.

Μάλιστα το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο σύντροφος μοιάζει πολύ με τον Γιώργο Νινιό!

γιώργος νινιός