Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πρώτη φορά για τον σύντροφό της: «Έχω σχέση! Είναι μικρότερός μου κατά...»

Τα είπε όλα στον Τάκη Χατζή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πρώτη φορά για τον σύντροφό της: «Έχω σχέση! Είναι μικρότερός μου κατά...»

Η Ναταλία Γερμανού ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή Direct και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο. Η παρουσιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει στον Τάκη Χατζή πως βρίσκεται σε σχέση με έναν κατά δύο χρόνια μικρότερο άνδρα.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια μίλησε για τους συντρόφους που είχε, για τον Φρέντυ Γερμανό καθώς και για τον νέο άνθρωπο που έχει μπει τον τελευταίο καιρό στη ζωή της.

Αυτά αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού για τον νέο της σύντροφο

«Μετά από αυτό που συνέβη στον Πέτρο δεν εύχομαι να παντρευτώ για το καλό των άλλων», είπε αρχικά όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του γάμου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πατέρα της λέγοντας: «Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός. Δε με άφηνε ο Φρέντυ. Δεν ήθελε. Μου είπε ότι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις. Ηθοποιός θέλω να γίνω μου λέει ξέχνα το. Θα γίνεις μου λέει δημοσιογράφος…Πολύ δημοκρατικά».

Ναταλία Γερμανού σύντροφος

Όσο για τη σχέση της, σχολίασε: «Έχει συμβεί πολλές φορές να είμαι με μικρότερους άνδρες. Δεν πίνω αίμα δεν είμαι ο δράκουλας αλλά έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου οι μισές να είναι με μικρότερους άνδρες. Με τους άλλους μισούς, δεν ασχολήθηκε κανείς γιατί δεν έχει πλάκα.

Έχω μια σχέση. Είναι δυο χρόνια μικρότερος. Μα και το δυο πιάνεται; Είναι εκτός χώρου και δεν μπορώ να πω καμία άλλη λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι κάθε μέρα ξυπνάς και μπορεί να συμβούν τα πάντα στη ζωή».

Πριν από λίγο καιρό, η Ναταλία Γερμανού έκανε μία αποκάλυψη για το παρελθόν της μέσα από την εκπομπή της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για το εξώδικο του Σεφερλή: "Δεν αφορά εμένα αλλά.."

Χαμό έχει προκαλέσει το εξώδικο που έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δεν Γίνεται" και συγκεκριμένα στον σκηνοθέτη Μάνο Καμπίτη. Έτσι με την σειρά της η παρουσιάστρια έδωσε την απάντηση της στο "Ευτυχείτε" και στον Σάββα Μπίτζα και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι που έχει πάρει τη νομική οδό κι επειδή είναι κάτι που δεν αφορά εμένα σαν φυσικό πρόσωπο αλλά δύο άλλους ανθρώπους, νομίζω ότι είναι καλύτερο να μιλήσουν οι δικηγόροι και οι νόμοι».

Αναφορικά με τις δηλώσεις για το τέλος της συνεργασίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Alpha και την παρεξήγηση της Ναταλίας Γερμανού με την Σταματίνα, δήλωσε: «Δεν συνέβη παρεξήγηση μεταξύ μας. Συνέβη απλώς ότι εγώ είμαι λίγο περισσότερο παρορμητική από ότι πρέπει και η Σταματίνα είναι περισσότερο τυπική σε πράγματα που αφορούν στο κανάλι». Δείτε εδώ αναλυτικά για το εξώδικο που έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή: