Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκάλυψη για την Σάσα Μανέττα - Είχαν προσπαθήσει να την σκοτώσουν

Αποκλειστικό!

Αποκάλυψη για την Σάσα Μανέττα - Είχαν προσπαθήσει να την σκοτώσουν
STORIES 26.11.2020 13:14
Από Youweekly Team

Αργά το βράδυ εχθές, έγινε γνωστό πως η Σάσα Μανέττα άφησε την τελευταία της πνοή. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ είχε παραχωρήσει την τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στην Τζώρτζια Συρίχα! Είχε μιλήσει για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας πράγματα που κανείς δεν γνώριζε, μέχρι και το ότι κάποιοι προσπάθησαν να την σκοτώσουν.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της Σάσας Μανέττα

Υπερασπιζόσασταν πάντα το δίκιο σας;

Ναι, γι’ αυτό και γινόµουν αντιπαθής... Μάλιστα, κάποιοι προσπάθησαν ακόµα και να µε σκοτώσουν. Κάποια ανώτερη δύναµη µε φυλάει όταν κινδυνεύω και µε σώνει την τελευταία στιγµή. Θα σου πω ένα περιστατικό... Όταν βαφόµουν στο µακιγιάζ είχα µια συνήθεια να βγάζω τα παπούτσια µου και να ακουµπάω τα πόδια µου στον τοίχο. Εκείνη την ηµέρα λοιπόν πριν τα ακουµπήσω έσκυψα να πάρω ένα µολύβι που µου είχε πέσει και βλέπω βγαλµένα καλώδια στο σηµείο εκείνο, ώστε να ακουµπήσω και να πάθω ηλεκτροπληξία.

Ποιος µπορεί να ήθελε να σας σκοτώσει;

Υπήρχαν πολλές συνάδελφοι που ήθελαν να µε φάνε. Πάντα υπήρχε ανταγωνισµός. Εγώ όµως ποτέ δεν έδειξα ότι έχω πρόβληµα, καταλάβαινα τα πάντα αλλά δεν µιλούσα.

Υπήρχε και τότε ανταγωνισµός;

Ναι, φυσικά. Δεν ήµουν η πιο ωραία, είχα όµως εµπιστοσύνη στον εαυτό µου, έµπαινα τις περισσότερες φορές άβαφη στο στούντιο, φορώντας µόνο λίγη πούδρα...

Ήταν καλά τα χρήµατα τότε;

Ναι, αλλά εγώ δεν είχα σχέση µε το χρήµα. Ξόδεψα πολλά χρήµατα για να φροντίσω τους δικούς µου σε νοσοκοµεία, όταν µεγάλωσαν. Δεν ήταν στρωµένη µε ροδοπέταλα η ζωή µου.

Στο περιοδικό YOU επίσης είχε φωτογραφηθεί στο σπίτι της αλλά και είχε αποκαλύψει τον τσακωμό της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Συντονιστείτε έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις από τη παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Σάσα Μανέττα στο Youweekly.gr!

Share