Ελένη Φουρέιρα: Ο πρώην της πριν τον Μποτία έγινε μπαμπάς - Δείτε τη γυναίκα του

Ευχάριστα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Ο πρώην της πριν τον Μποτία έγινε μπαμπάς - Δείτε τη γυναίκα του

Μπαμπάς έγινε πριν μερικούς μήνες πρώην σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα, πριν τον ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία. Μάλιστα, βρήκε τον έρωτα στα μάτια γνωστής ηθοποιού.

Μπορεί να ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί πριν 7 μήνες, ωστόσο η είδηση για πολλούς ήταν άγνωστη μέχρι σήμερα.

Αυτό είναι ο πρώην της Φουρέιρα πριν τον Μποτία που έγινε μπαμπάς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από τον περασμένο Μάρτιο, ο Σπυράγγελος Λυκούδης και αυτό γιατί η γυναίκα του Τέτη Καλαφάτη έφερε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,5 κιλών σε μαιευτήριο της Αθήνας.

Ο πελαργός έφτασε νωρίς το απόγευμα και οι οικογένειες του Διονύση Λυκούδη και Γιάννη Καλαφάτη είναι πανευτυχείς.

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε πραγματικά πρωτόγνωρες καταστάσεις με όσα συμβαίνουν στην τοπική μας κοινωνία και κατ’ επέκταση σε ολόκληρο τον κόσμο. Μετά από καιρό μάθαμε επιτέλους και μία ευχάριστη είδηση.

Να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας να σας ζήσει Σπυράγγελε και Τέτη να είναι καλότυχο και πάντα χαρές στην οικογένεια σας. Τι γίνεται ωστόσο με την σχέση Μποτία - Φουρέιρα;

Πηγή: ekefalonia.gr

Αυτή είναι η γυναίκα του

Πρωταγωνίστρια αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΙ είναι η γυναίκα του Σπυράγγελου Λυκούδη.

Κρατούν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν κρατούν κρυφό τον έρωτα τους, καθώς το μόνο που τους απασχολεί είναι να μην τραβούν σχόλια.

Μάλιστα οι δυο τους πέρασαν ένα όμορφο καλοκαίρι στην Κεφαλλονιά όπου έχει ξενοδοχειακή μονάδα η οικογένεια της ηθοποιού, αλλά και η οικογένεια του πρώην συντρόφου της τραγουδίστρια δραστηριοποιείται εφο­πλιστικά.

Τι και αν προσπάθησαν να κρατήσουν τον έρωτα τους μακριά από τη δημοσιότητα, ήρθε στο φως μια κοινή τους φωτογραφία από βραδινή έξοδο.

Ο λόγος λοιπόν για την πρωταγωνίστρια της σειράς «8 Λέξεις», Τέτη Καλαφάτη και τον πρώην σύντροφο της Ελένης Φουρέιρα, Σπυράγγελο Λυκούδη. Μάλιστα, την είδηση είχαμε μεταφέρει πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο τώρα δημοσιεύθηκαν τα ντοκουμέντα.

Πρώην σύντροφος Ελένη Φουρέιρα