25 χρόνια πριν με μαγιό: Η σπάνια φωτογραφία της Μενεγάκη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πώς ήταν το σώμα της τότε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
25 χρόνια πριν με μαγιό: Η σπάνια φωτογραφία της Μενεγάκη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούγκας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσίευσε στο παρελθόν μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του Πρωινού Καφέ, το 1995, 25 χρόνια πριν. Στην φωτογραφία ποζάρει με την Ελένη Μενεγάκη και στην λεζάντα σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Αλλους ο χρόνος τους ομορφαίνει, (βλέπε θεά τοπ Ελένη) και άλλους τους κάνει άστα να πάνε. Ρόδος Παλλάς, Ιούνιος του 1995». Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Η παρουσιάστρια χωρίς μακιγιάζ, φορώντας το bikini της ποζάρει με χαμόγελο.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό 25 χρόνια πριν

Μενεγάκη μαγιό σώμα

Δείτε εδώ και ακόμα μια ανάρτηση του στο Facebook, πάλι με παλιά φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη!

Τι τρώει η Ελένη Μενεγάκη για να φοράει άνετα τα μαγιό της - Πώς προσέχει το σώμα της

«Κάθε φορά που θέλω να κάνω μια μίνι αποτοξίνωση 2-3 ημερών επιλέγω σαλάτα με μαρούλι, κρεμμυδάκι, τόνο και ένα ψάρι με πολλά θρεπτικά συστατικά. Δεν νιώθω αδυναμία γιατί ο τόνος με κρατάει. Τρώω σαλάτες... κουβάδες ολόκληρους! Έτσι χορταίνω, δεν παχαίνω και αποτοξινώνω τον οργανισμό μου», τονίζει η ωραία Ελένη, όμως κάτι μας λέει πως τα μυστικά της δεν σταματούν σε αυτή τη συμβουλή. Κάποτε είχε γίνει γνωστό πως κάθε φθινόπωρο, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής και ενώ θέλει να εμφανιστεί με επίπεδη κοιλιά σε χρόνο μηδέν, περνάει τρεις ημέρες μόνο με νερό.

Όταν δε νιώσει πολύ έντονη πείνα, τρώει μια ντομάτα με λίγο λάδι. Τη δίαιτα αυτή δεν της την έχει προτείνει κάποιος ειδικός, αλλά είναι ο μόνος τρόπος –όπως παραδέχεται– για να γίνει η κοιλιά της πλάκα. Σύμφωνα με τη διατροφή που ακολουθεί γενικότερα, η παρουσιάστρια έχει εντάξει στο καθημερινό της πρόγραμμα πολλά φρούτα και λαχανικά, άφθονο νερό και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί με το γεύμα της. Η δίαιτά της συνήθως περιλαμβάνει άπαχη πρωτεΐνη, ζυμαρικά ολικής άλεσης και ψάρια. Δηλαδή βγάζει εκτός λιπαρά φαγητά, κρέμα γάλακτος και το ψωμί. Αν θα φάει ζυμαρικά, η ποσότητα θα είναι στο μέγεθος μιας κούπας, που θα συνδυάσει με ωμή σαλάτα, ενώ αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τις μεγάλες της αδυναμίες, τις τηγανιτές πατάτες και τα γλυκά.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου